.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България

Beats by Dr Dre (слушалки)

Здравейте,съфорумничета От много време съм меркалия да си купя beats by dr dre.Майка ми се съгласи да ми ги купи за Коледа.Въпрсът ми е от къде по-точно могат да се купят в Пловдив? Ако може да ми кажете и точно име на магазина ще съм адски благодарна :*:*
    Женско съм ;]

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Защо не си ги поръчаш по интернет ( вариант е ако не ги намериш в Пловдив) Майна ?

Град
    Пловдив,България
    Не се доверявам особенно на сайтове
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    ebay.com там има абсолютно всичко! Няма от какво да се тревожиш много мои познати са купували от там много неща които ги няма в България

Град
    Пловдив,България
    Мерси :] А колко г/д е доставката до България ? :]]
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    то си пише при всеки е различно
    Always wanna play but never wanna loose

Фен
    Град
    Варна
    А минавала ли ти е някога идеята да си купиш слушалки на някоя истинска фирма за аудио техника? Това,че Дре е намесен си е страшен начин за печелене на пари,но не и за купуване на истинско озвучаване,било то и персонално...
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    А минавала ли ти е някога идеята да си купиш слушалки на някоя истинска фирма за аудио техника? Това,че Дре е намесен си е страшен начин за печелене на пари,но не и за купуване на истинско озвучаване,било то и персонално...
    Не искам слушалките щото Дре е намесен.Просто ми харесват.
    Женско съм ;]

Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    Не искам слушалките щото Дре е намесен.Просто ми харесват.
    +1
    яко shit

Супер фен Аватара на Transform
    специалното в тези слушалки какво е?

Цитирай Първоначално написано от Transform
    специалното в тези слушалки какво е?
    За мен поне е якия външен вид,ама сигурно ще са доста скъпички и няма да мога да си ги позволя. ;(
    яко shit

Град
    Пловдив,България
    Гледах някъв в нета ги продаваше за 500 лв
    Женско съм ;]

Гледах някъв в нета ги продаваше за 500 лв
    еми 500лв. пак не са си малко...
    яко shit

Супер фен Аватара на sashko705
    Skullcandy FTW! Не се занимавай с Бийтс бай Др. Дре в бг много трудно се намират...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от sashko705
    Skullcandy FTW! Не се занимавай с Бийтс бай Др. Дре в бг много трудно се намират...
    А скуул кендитата, са хвърлени пари на вятъра
    Слушалкио на филипс, сони или canyon за двойно по-малко пари ще извадят същия звук, ако не и по-добър
    Ъначе ако искаш да се гъзариш Razer Orca
    Примерен модел на скуул кенди
    http://eu.skullcandy.com/shop/hesh-n...toudemire.html
    Features

Explosive 50mm Drivers
    In-Line Mic
    Soft Leather-Touch Ear Pillows
    Satin Travel Bag
    Specs

Speaker Diameter: 50mm
    Magnet Type: NdFeB
    Frequency Response: 20-20K Hz
    Impedance: 32 ohms
    Max Input Power: 100mW
    Cable Type: Nylon Braided
    Cable Length: 1.2m
    Plug Type: 3.5mm Gold Plated

И Razer Orca
    Цената е същата
    http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.48266200

Frequency Response: 15 - 21,000 Hz
    Impedance: 32 O at 1kHz
    Input Power: 200 mW
    Drivers: 40 mm, with neodymium magnets
    Cable: 1.2m braided fiber + 2 meter braided extension cable
    Connector: 3.5 mm headphone jack

Hardware Requirements
    Audio device with 3.5mm headphone jack

Какво имаме при кендитата в повече, само един микрофон.
    Реизъра е 2 пъти по-мощен, и с по голям звуков диапазон
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    В Technostar имаше такива, ама софииския.

Не си купувай Beats by Dre, освен ако ваще нямат доста пари .

Изчел съм бая ревюта по въпроса и съм си слагал на главата веднъж два пъти от по-евтините модели и мисля, че мога да ти кажа защо.

Плюсове:
    -Изглеждат фантастично
    -Няма модел на Beats By Dre, които да вадят лош звук.

Минуси:

-Слушалките са скъпи! Не са лоши, не са некачествени - чисто и просто СКЪПИ за това, което предлагат. Чисто и просто за по-малки пари можеш да си намериш същото качество на друга марка
    -Някой модели не са направени много качествено - рамката , болтовете и удължителите се разглабват

При пазаруване от Интернет и най-вече в eBay си спестяваш от 60-30% от цената! Разбира се, за да пазаруваш трябва да прочетеш доста неща.
    1) Трябва да отидеш до банка да си направиш сметка (препоръчително е да си отвориш И виртуална - те ще ти обяснят точно за какво става въпрос) и да ти дадат карта.
    2) Да си направиш регистрация в PayPal
    3) Да си направиш регистрация в eBay
    4) Да си вържеш картата и регистрацията в eBay към PayPal акаунта.
    5) Да прочетеш стабилно количество информация за да не се налага да пиеш чаша студена вода.

За стъпка 1) се чака около 10 дни, а за 5) 3-4 дни.
    Да кажем, че ще трябва да четеш около 2 часа.

В крайна сметка струва ли си? ДА, определено. Научаваш нови неща за Интернет пазаруването и банкирането, които ще са ти полезни за цял живот - да не говорим, че спестяваш доста пари

Голям фен Аватара на play23
    kadishona, доста полезен пост. И не e само ebay места за пазаруване онлайн в интернет са много и това е бъдещето. Ако се пазарува от проверени онлайн магазини, проблеми няма да има. Цената винаги е по-ниска, в БГ дерат яко за каквото и да става дума.
    summerxtime, за ebay може да прочетеш в сайта в подписа, както и зa още един онлайн магазин, ако ти е само заради визията в него наскоро мисля, че ги видях за около 30 долара, а нищо чудно да се доближават драстично до оригинала и по качество на звука, тия слушалки за прекалено прехвалени и им е изкуствено завишена цената според мен. А ако нямаш 18, е възможно да се пазарува онлайн и не става дума да се ползват карти на родители, а може и с твоя карта, скоро ще сложа и статията по тази тема, че имам доста готови ама не мога ги изляскам наведнъж, че бай гугъл няма му хареса.

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от kadishona
    Не си купувай Beats by Dre, освен ако ваще нямат доста пари .

Изчел съм бая ревюта по въпроса и съм си слагал на главата веднъж два пъти от по-евтините модели и мисля, че мога да ти кажа защо.

Плюсове:
    -Изглеждат фантастично
    -Няма модел на Beats By Dre, които да вадят лош звук.

Минуси:

-Слушалките са скъпи! Не са лоши, не са некачествени - чисто и просто СКЪПИ за това, което предлагат. Чисто и просто за по-малки пари можеш да си намериш същото качество на друга марка
    -Някой модели не са направени много качествено - рамката , болтовете и удължителите се разглабват

При пазаруване от Интернет и най-вече в eBay си спестяваш от 60-30% от цената! Разбира се, за да пазаруваш трябва да прочетеш доста неща.
    1) Трябва да отидеш до банка да си направиш сметка (препоръчително е да си отвориш И виртуална - те ще ти обяснят точно за какво става въпрос) и да ти дадат карта.
    2) Да си направиш регистрация в PayPal
    3) Да си направиш регистрация в eBay
    4) Да си вържеш картата и регистрацията в eBay към PayPal акаунта.
    5) Да прочетеш стабилно количество информация за да не се налага да пиеш чаша студена вода.

За стъпка 1) се чака около 10 дни, а за 5) 3-4 дни.
    Да кажем, че ще трябва да четеш около 2 часа.

В крайна сметка струва ли си? ДА, определено. Научаваш нови неща за Интернет пазаруването и банкирането, които ще са ти полезни за цял живот - да не говорим, че спестяваш доста пари
    Щом ще си ги взимам очевидно е нашите да имат пари,но това си е моя работа. Благодаря, за полезния пост :]
    Женско съм ;]

Град
    Пловдив
    Хмм, има много добри слушалки с по-добър външен вид и може би по-добро качество. Razer Orca са уникални слушалки и си засложават парите. Ето линк към Мултирама
    http://www.multirama.bg/product/8136...azer-orca.html
    Аз лично, като запален геймър, ги ползвам както за игра, така и за музика, филми и каквото още ви дойде на ум.
    Според мен 500 лева за слушалки е ПРЕКАЛЕНО много, каквито и да са. Megalodon са също един от най-добрите, ако не са най-добрите за каквото и да е, музика или игране. А най-якото е, че идват и с куфърче в което може да ги сложите без да се притеснявате, че ще се с счупят или нещо от сорта. Цената им също е много голяма, но пък който търси - намира начин за да си ги купи .Ето линк и за тях - http://www.multirama.bg/product/3937...megalodon.html

Дано съм ви бил полезен
    П.С. : Авторке и аз съм от Пловдив и се съмнявам, че ще ги намериш кеш някаде в града. ( В езикова гимназия ли учиш ? )
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Град
    Пловдив,България
    7-ми клас съм

За да не е спам : Не ги харесвам тези Razer Orca
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    7-ми клас съм

ти си луда Razer Orca са уникални.... и са зелени, което е от огромно значение за мен!! http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.48266200 как да не ти харесат просто
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    7-ми клас съм

ти си луда Razer Orca са уникални.... и са зелени, което е от огромно значение за мен!! http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.48266200 как да не ти харесат просто
    И аз съм на тфа мнение!!! Много ги искам,взех да ги забравям ти на доктора,щот тем ми like-ват повече
    яко shit

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от badboy28
    7-ми клас съм

И аз съм на тфа мнение!!! Много ги искам,взех да ги забравям ти на доктора,щот тем ми like-ват повече
    яко е, че са на Dre.. качествени са, амм с моите мижави джобни ще мога да си ги позволя след около 15 години амм ако тя си има кинти, няма лошо... само да не ми го натяква, ако може .... а Razer Orca си е друго нещо... и иаглеждат уникално
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    Пловдив
    7-ми клас съм

Хмм ... още един "умник" нямащ мнение по темата се опитва , неуспешно, да си направи реклама ...
    Като държиш толкоз на цветовете ето тези са идеални за теб - http://www.multirama.bg/product/1031...-hp3w1888.html

П.С. : Другият път като се ОПИТВАШ да напишеш нещо вложи малко мисъл, защото на никой не му се чете/гледа безсмислени коментари ...
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си