Моля, те не обиждай без причини - нямаш повод да се заяждаш освен за това, че казах, че слушалките, които ти предложи не стават. Ще ти отговоря на 'точките', които си направил.

1) Извинявайте напълно неумишлена грешка. Исках да напиша марката RazEr. Не знам откъде съм се объркал, но не това е въпроса. Ще си едитна поста.
Говорих за Razer 'FOR GAMERS, BY GAMERS'

2) Сглобяване на комп. системи. Ако си мислиш, че рейзър не сглобяват компютри ти си назад с материала. Не отричам, че правят едни от най-добрите периферии за компютри, но на авторката не и трябва мишка, клавиатура или джойстик.

Аз не искам high end слушалките ми да са на същата фирма която ми прави и тостера. Надявам се ме разбираш!

3)
Мисля, че въобще не си запознат с тва що е то аудио. Ако си вземеш велосипед на Nike, то този велосипед би бил адски скъп, защото Nike попринцип не правят велосипеди и ще е уникален , също така ще бъде и адски некачествен защото Nike нямат никакъв шибан опит в колелата (направи асоциацията за RazEr и слушалките)

4) Мерси за съвета погледнах и потвърдих това, което вече знаех и бях написал по-горе.

пс)
Ако ти беше 'напред в технологиите' щеше да скролнеш още малко надолу докато пишеш поста си и да видиш едно квадратче "Преглед на темата", където пише мненията преди твоето - там можеше да ми видиш името

Други забележки за чифутския коментар на модератора)
Summerxtime никъде не е споменала 500лв, а ако е, и ти си и предложил геймърски слушалки за тази сума по-добре не пиши повече.

Не става въпрос за 'технологиите', а за аудио оборудване на не ниска цена - щом ти предлагаш Razer пред AKG, Sennheizer или BOSE (сигурно дори не си ги чувал тези фирми) вече ми е ясно колко си компетентен.