- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мисли предишният?...оО
как да си предпази фб и скайп от мен
![]()
сигурноПървоначално написано от YoungBloodZ
![]()
п.т. за,какво си мислиш ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ии опасен сии
п.т. за приятеля си
Never back down !!
мисли си за утрешния ден (днешния де)![]()
Stand Your Ground
мисли си за някое момичеПървоначално написано от DespicableMe
![]()
theo <333
мисли си колко много му се спи...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Мисли, че трябва да сменя времето назад с 1 час![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Спи й се!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
не позна, вече не ми се спи-наспах си се :Д
мисли, че...е гладна![]()
awerw♥
Мисли за училище![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Близо беше![]()
Мисли за бира
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
мисли.. и аз вече не знам за кво си мисли ;д
awerw♥
Зависи с коя глава мисля![]()
мисли за мен![]()
sapphire5![]()
а да ти вчрно, че вчера каза....... ;д
позна, позна![]()
Не знам.
awerw♥
За хубави неща си мисля![]()
мисли за храна
sapphire5![]()
чуваш ли се бе...въобще не съм гладна![]()
амма ти със сигурност мислиш за храна![]()
awerw♥
мисля си за храна+коте = изяж котето![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
Само глупости!![]()
![]()
![]()
аа не не искам да бъда изяденаПървоначално написано от awerw
![]()
awerw♥