.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как да си направя клипче ?

Хора някой може ли да ми каже , как да си направя клипче пред компа , например как танцувам или нещо подобдно .. ?

Голям фен Аватара на JuStIc3
    WTF ?! Има едни техники .. как им викаха бе .. аааа камери ?!

Цитирай Първоначално написано от JuStIc3
    WTF ?! Има едни техники .. как им викаха бе .. аааа камери ?!

Не се прави на интересен .. имам камера да но просто като я пусна нищо не става , нещо не се получава .. Ако разбирах щях ли да пиша тук?

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от KoZmOdIaS
    Не се прави на интересен .. имам камера да но просто като я пусна нищо не става , нещо не се получава .. Ако разбирах щях ли да пиша тук?
    Е като не става си оправи драйвърите или си отвори книжката да видиш как се записва видео с твоята камера... Няма иначе да дойдем у вас да го направим вместо теб!
    Женско съм! Пикая клекнала...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Е като не става си оправи драйвърите или си отвори книжката да видиш как се записва видео с твоята камера... Няма иначе да дойдем у вас да го направим вместо теб!
    Как може толкова женки да се бутат тук, за да отговарят на неща, от които не разбират.

Пич, сложи си видеоредактор от рода на CorelVideoStudio, PowerDirector и само ще capture(включваш камерата и записваш, а след това можеш и да си редактираш клипа)

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Много ме дразните като не напишете нишо и после чакате отговор . Някъде казал ли си че имаш камера бе интересен ?!??!?! Ти ме питаш КАК ДА СИ ЗАПИШЕШ ВИДЕО ?! Ае малко гледайте какво пишете и после казвайте че тези които отговарят се правят на интересни. Аман от теми дето трябва да зададеш 100 въпроса за да помогнеш

Много ме дразните като не напишете нишо и после чакате отговор . Някъде казал ли си че имаш камера бе интересен ?!??!?! Ти ме питаш КАК ДА СИ ЗАПИШЕШ ВИДЕО ?! Ае малко гледайте какво пишете и после казвайте че тези които отговарят се правят на интересни. Аман от теми дето трябва да зададеш 100 въпроса за да помогнеш

Малко логика пич .. как ще си направя клипче ако нямам камера ?

torn мерси за отговора

Guest
    Момиче ако го напише ти нали няма веднага да и предложиш услугите си, за да я снимаш, а е близко до акъла, че има камера и просто няма как да записва само с нея.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Как може толкова женки да се бутат тук, за да отговарят на неща, от които не разбират.
    Секси, аз откогато се занимавам с компютри, ти си си мислел още че монитора е компютъра...
    Човека пита как да си запише клипче, а това може да стане без бози като тези, които ти си изброил. Това че имаш пишка в гащите не те прави по-умен!!!

Guest
    аз откогато се занимавам с компютри, ти си си мислел още че монитора е компютъра...
    Човека пита как да си запише клипче, а това може да стане без бози като тези, които ти си изброил. Това че имаш пишка в гащите не те прави по-умен!!![/b][/color]
    Забравил съм как да обяснявам, за да ме разберат и децата, но ще пробвам.
    Може би съм мислел монитора за компютър, защото съм работил с iMac.
    Tия 'бози' които съм му предложил са едни от най-добрите видеоредактори, а така обичаният от всички вас Вегас въобще не може да се сравнява с тях.

Да ама човека пита как да се снима с камерата, а не как да си монтира клип тип световните изпълнители, не усложнявай допълнително нещата, все пак автора не може да се снима с вградената програма, ти обработка ми говориш...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Това че имаш пишка в гащите не те прави по-умен!!!
    нямам идея за какво става дума, амм това изречение ми хареса и реших да ъпна темата само заради него
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Guest
    Извинявам се значи, а той е трябвало да напише дрехите, които избира, за да знам дали ще му отиват.
    Както съм написал му трябва видеоредактор, за да може да свали/capture от камерата си, а вградена програма не знам да има.
    Ако поне малко разбираше щеше да си наясно, че от софтуера, с който сваля/записва от камерата зависи най-много качеството на самият клип и ако ползваш някой боклук за 720p камера не мисля, че ще е умна постъпка.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Извинявам се значи, а той е трябвало да напише дрехите, които избира, за да знам дали ще му отиват.
    Както съм написал му трябва видеоредактор, за да може да свали/capture от камерата си, а вградена програма не знам да има.
    Ако поне малко разбираше щеше да си наясно, че от софтуера, с който сваля/записва от камерата зависи най-много качеството на самият клип и ако ползваш някой боклук за 720p камера не мисля, че ще е умна постъпка.
    ебати все едно говориш на китайски .....
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Зависи от вида на камерата много ясно. Не може с камера 1.3 мегапиксела да изкараш ХД качество. Пък ако ще и най-готиния редактор да ползваш. Иначе като инсталираш драйвърите на камерата и се появи иконата за нея на десктопа, има си там опции да се заснеме видео. Какво ще е качеството си зависи от самата камера. И на 100 редактора да сложиш записа после оправия няма.

Guest

Зависи от вида на камерата много ясно. Не може с камера 1.3 мегапиксела да изкараш ХД качество. Пък ако ще и най-готиния редактор да ползваш. Иначе като инсталираш драйвърите на камерата и се появи иконата за нея на десктопа, има си там опции да се заснеме видео. Какво ще е качеството си зависи от самата камера. И на 100 редактора да сложиш записа после оправия няма.
    Не ти ли омръзна, защото аз вече съм отегчен до смърт.
    Хубавите камери имат опция да записват сами(като ти се появи икона на десктопа/или от MPC при мен и можеш) НО не всички са такива.
    Обяснението ми за качеството беше по една причина.Много хора ползват разни боклуци, с които се снимат и слагат някви ефекти, но пък крайният резултат става само за стрийм сайт като вибокса, където има само флаш и е без значение, какво гледаш.

Re: Как да си направя клипче ?

Хора някой може ли да ми каже , как да си направя клипче пред компа , например как танцувам или нещо подобдно .. ?
    Абе torVNP ти на тъп ли се правиш или да, защото опитите ти да си интересен не се получават. Човека пита как как да се снима, ти му обясняваш кво е да си професионален фотограф. Той иска клипче пред компа, къде го зачука в ХД камери и редактори на видео

Guest

Re: Как да си направя клипче ?

Цитирай Първоначално написано от GinioKologov
    Абе torVNP ти на тъп ли се правиш или да, защото опитите ти да си интересен не се получават. Човека пита как как да се снима, ти му обясняваш кво е да си професионален фотограф. Той иска клипче пред компа, къде го зачука в ХД камери и редактори на видео #-o
    Aз само се правя, но при теб виждам, че дори не се налага да се преструваш.

Аиде стига сте се карали... мерси за отговорите на всички , оправих се !

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    My Computer>USB 2.0 1.3M UVC WebCam Май става и за видео
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Guest
    Днес правих едни неща и видях, че с BBFlashBack също можеш да снимаш от камерата си, а тъпанарите продължават да ползват смотаната камтазия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си