- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит нов президент!
къв е тоя уеееПървоначално написано от pitfall
Боклук, както и всички останали от парламента.
Много ги мразя, никои не заслужава тези места!! СМЪРТ
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Дeба лигльовците сте![]()
Викате за Светльо ама ако беше станал той се замислете кво щеше да стане...
Why so mad broПървоначално написано от ZeroPoinT
.Яд ли те е нещо
.
Тези избори бяха такава пародия, първо се започна с играта на ГЕРБ като пускаха мухи за евентуалния кандидат за президент, като не потвърждаваха нищо, останалите 17 кандидати, без Меглена Кунева, минаха в опозиция чакаха първо ГЕРБ да излъчат техния кандидат и след това те, което от части прецака цялата им предизборна кампания, защото Плевнелиев с болните си действия, които незнайно защо се харесват на народа, си бе изградил един имидж и нямаше нужда да го надгражда, БСП можеха да спечелят много повече гласове с някой по-енергичен и мотивиращ кандидат, но като цяло самата политика всички срещу ГЕРБ бе лошо решение. Българският народ е политически незаинтересован, гледа се това което се дава по телевизията, а една про-ГЕРБ телевизия като БТВ много лесно може да контролира общественото мнение, това е наистина тъжно, жалко че имам такива идиоти за съграждани.
Равносилно е на Митьо Пищова за президент.
Хора, които не разбират нищо от политика,нямат място на тези избори.Всяка жаба да си знае гьола.
Нека си намерят друг начин да се правят на интересни , както и техните поддръжници. ; )
ето ги всички тъпи лапешкяри от тийнпроблем дето са наясно за положението на България и дето са по-умни от всички ,също са наясно и със 'сички конспирации по света :Д
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Предпочитам интелигентен крадец пред простакПървоначално написано от ZeroPoinT
http://vbox7.com/play:967f4458
http://vbox7.com/play:73b20580
http://vbox7.com/play:d1b46066
Оставям изводите за тебе![]()
Политиците, само където не са тръгнали да се избиват публично за власт. Боклуци
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
А ти от кои си? В бгмама ли си в момента?Първоначално написано от lightcameraction
![]()
Колко много компетентни по темата![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Добре,че не спечели Калфин.
Много е прост тоя.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBIIПървоначално написано от ZeroPoinT
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Бабите и циганите гласуваха за БСП.
Младите хора за ГЕРБ.
А пуберите за Светльо Витков.![]()
а има и такива ,които не гласуваха ,но отново критикуват колко ни е зле държавата
ноу комент
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Смешно, смешно ама си е точно такаПървоначално написано от ZeroPoinT
![]()
Ако наистина младите хора, тези които ще ми дават работа, ще ми осигуряват храната и ще ме лекуват, са гласували за ГЕРБ, то аз без капка жал бих се отказал от гражданството си.Първоначално написано от LovEsIckk
БСП ли ще ти дадат работа?
Или Алексей Петров?
Мани ги . За кво спорите като всички сме на едно мнение, че в момента няма за кой да се гласува. Простаците гласуват за ГЕРБ, купените цигани и турци и пенсионерите гласуват за БСП... умните не гласуват. КУР ЗА ПРЕЗИДЕНТА!Първоначално написано от LovEsIckk
ваУ рокс
Grell
Аз като ви казвам, че турските гласове няма да са достатъчни за да се излъчи президент от БСП...![]()
gummybear ♥
Президента няма пряко влияние върху заетостта, но той може да осигури чужди инвестиции, но може също и да сключва договори със страни като Египет, която е голям производител на зеленчуци и ги търгува на доста ниски цени, това е от части положително за градското население, тъй като цената на хранителните продукти пада, но ние сме държава с традиции в зеленчукопроизводството, неханието на президента за тези хора, че те няма къде да пласират продукцията си, ги обрича на фалит. БСП е партия която е ориентирана към социалната политика, т.е. едно такова решение би било в разрес с политиката на партията, това е пример, но приоритети на държавата са именно земеделието и туризма, а един социален президент би ги подпомогнал, Калфин не може да заема такъв пост, затова един Витков е най-доброто което може да се избере в тази ситуация.Първоначално написано от LovEsIckk
Една бомба в парламента ..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ledenakrasota