- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Чувствам се стара
Мамка му , 70% от пишките във форума са по-малки от мен , какво се случи , и аз станах стара мома във форума![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от NomNomNom
И аз съм така.Уж по-големи на акъл, но като им разбереш годините...
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
от мене има само няколко индивида по-големи
мохохо
Първоначално написано от FeelMyPain
Старо куче!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
ти си кучето, от мене кокала
Искам бут!Ти нямаш сочни пържоли!
![]()
ти ще ме ядеш ли ;о
Ако си толкова вкусен...![]()
следвам съветите на космополитан за сладка сперма
не съм си взимала новия брой. Не знам...![]()
Усещам намекПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ще ти дам да пробваш, нп
Първоначално написано от awerw
Арни има много страшен поглед.![]()
За това съм го сложил, да плаши съфорумницитеПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Напоследък и аз така се чувствам, повечето са на по 14-15.![]()