- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лилав кичур на тъмна коса?
Здравейте.Искам да си направя лилав кичур.Косата ми е кестенява и се чудя дали ще стане изобщо нещо или косата ми ще придобие ужасен вид.Идеи?
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Имам лилави кичури.. нужно ми беше изсветляване преди това.
Имах един изсветлен кичур и боядисах него ... и пробвах да боядисам и част от неизсветлената коса, но не се получи.
Аз си ги правих сама, но ако искаш иди при фризьор... той ще ти ги направи както трябва.
така ми е косата в момента... по принцип беше даже по-тъмен, но нещо се поотми боята ;ххх
На dream1707 много яко и стои![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Първоначално написано от ThroughStruggle
Живота е рисуване без гума за триене... : )
чакам от половин година и не ми минаваПървоначално написано от mynichkaTanq
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Имах лилавии кичури и реакцията на класната ми беше: WTF?! ... имаче на менн си ми харесваха ии даже обмислямм отново да си напраря покрай нова година![]()
![]()
![]()
![]()
и аз чакам от 3 години, ама не ми минаваМислех, си че е поредното пибертетско шукване, ама още искам лилавки кичури
![]()
Значи пубертета не е минал... Ще пораснеш и ще осъзнаеш колко е смешно. СпоксПървоначално написано от Mi6inka
Гледай pretty little liars![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не бих си го причинила...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Всеки с вкуса си...Просто е по-шантаво... аз лично си падам по такива работи ... Ако иска момичето и в цветовете на дъгата нека си боядиса косата, все пак не пита на вас дали ви харесва или не..
Моята коса е светло кестенява и в началото много се колебах дали ще ми ходят.. рискувах и ми хареса.. Сега даже целият ми долен пласт е лилав и много си ми харесваПробвай
![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
Аз имах лилав кичур и косата ми е тъмно кестенява.. Но сега кичура прилича точно на червен и скоро пак ще си го подновя
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Аз като боядисвах една приятелка си направих няколко червени, но все на по-долен пласт. Наскоро ги повтарях. Първия път стоях 15 минути, след като за червено даже уж се чакало повече и пак си хвана боята. Втория път вече стоях 30 минути и бяха по-яки, но идеята ми е, че не мисля че има нужда от изсветляване. Една приятелка, която е с още по-тъмна коса от моята, също си направи и нямаше проблеми.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ама я пусни снимка, че да видим как изглеждаПървоначално написано от cucetyy
Утре ще пусна, обещавамПървоначално написано от mynichkaTanq
![]()
.. Съвсем наскоро се направих и още нямам снимчици
![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
добре!Първоначално написано от cucetyy
амм аз имам спрей, който е лилав и доста яко стой, ама не го ползвам често
За да не пускам нова тема- питам тук.
На светло кестенявата коса, какъв малък кичур ще отива? Нещо русо, беличко или?
Иначе по темата- Не мисля, че лилавото ще отива, но може да пробваш
![]()
awerw♥
Имах лилав кичур,косата ми е тъмна..тъмно кестенява & стана обаче беше по-скоро нещо виолетово не лилаво ;я .Но зависи много & от боята!![]()
Аз мисля че ще стой хубаво![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥