- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правяяя? ;(
Ами..Bozichko каза на мъжОто да ми свърши в носа и сега имам всички симптоми на бременност начи: течащ нос, сълзене на очите, подути уши (ооо неее ушитеее ;() шум в устата и раздвояване на личносттаааа!
Къде мога да се изсекна?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nice try
![]()
Първоначално написано от DragonLady
![]()
awerw♥
Ама неее аз съм напълно сериознааа! И по някаква случайност съм и на 11...Ако е от значение...
Казвах ти аз, духай си носа по-често, ти не. Ай на ся, и питай от кое ухо ще излезе туморчето... такова бе, бебето, че да знаеш, кое ухо ще се разшири и ще стане гигантско![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Как да го махна без да си съсипвам перфектното ухо?Първоначално написано от Bozichko
![]()
Режеш главата до раменете и си готова. Ама преди това кажи на приятеля ти да ти препарира главата и ще са ти винаги красиви ушетата![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ю сък! Ако не ти го бях казала нямаше да се сетиш!Първоначално написано от Bozichko
![]()
Еми така е, гледай аз искам да ти спася ушенцата, да си ти останат такива красиви, а ти, кифла такава. Я отивай да си умиеш ушите, че детето идва![]()
Like Jesus
Начиии отивам да си издухам носа и ако гадното туморче не се разкара ще ти го лепна на тебе ТРУ СТОРИ!
/facepalm
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ю гот то фък оут![]()
Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд
Първоначално написано от DragonLady
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire