.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правяяя? ;(

Ами..Bozichko каза на мъжОто да ми свърши в носа и сега имам всички симптоми на бременност начи: течащ нос, сълзене на очите, подути уши (ооо неее ушитеее ;() шум в устата и раздвояване на личносттаааа!
    Къде мога да се изсекна?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Nice try

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    awerw

Ама неее аз съм напълно сериознааа! И по някаква случайност съм и на 11...Ако е от значение...

Град
    Софийските потайности
    Казвах ти аз, духай си носа по-често, ти не. Ай на ся, и питай от кое ухо ще излезе туморчето... такова бе, бебето, че да знаеш, кое ухо ще се разшири и ще стане гигантско
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Казвах ти аз, духай си носа по-често, ти не. Ай на ся, и питай от кое ухо ще излезе туморчето... такова бе, бебето, че да знаеш, кое ухо ще се разшири и ще стане гигантско
    Как да го махна без да си съсипвам перфектното ухо?

Град
    Софийските потайности
    Режеш главата до раменете и си готова. Ама преди това кажи на приятеля ти да ти препарира главата и ще са ти винаги красиви ушетата
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Режеш главата до раменете и си готова. Ама преди това кажи на приятеля ти да ти препарира главата и ще са ти винаги красиви ушетата
    Ю сък! Ако не ти го бях казала нямаше да се сетиш!

Град
    Софийските потайности
    Еми така е, гледай аз искам да ти спася ушенцата, да си ти останат такива красиви, а ти, кифла такава. Я отивай да си умиеш ушите, че детето идва
    Like Jesus

Начиии отивам да си издухам носа и ако гадното туморче не се разкара ще ти го лепна на тебе ТРУ СТОРИ!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    /facepalm
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

ю гот то фък оут
    Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady

Nice try

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си