- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Питах те и не ми отговори![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
заеби...да си легнат наще и ще ми стане по-добре
защо ?
скара се с тях ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мхм... както всеки ден...
изпуши една цигара и ще ти мине,ако не изпи и една студена вода![]()
ще изпия друго аз...
искам и аз ама вкъщи няма нищо![]()
ще пуша![]()
аз пък имам пиене и нямам цигари![]()
![]()
човек миналата седмица в петък пих после в събота и в неделя вечерта имах огромна нужда от алкохол чувствах се много странно така,че внимавай,защото ти всеки ден викаш,че пиеш и ...
аз мога и да отида и да си купа алкохол ама няма ..![]()
така е... аз пък нямам никви пари...пфф... дават ми 5 лева, излизам връщам се след 4 часа те ме разпитват кво съм си купувал... пил ли съм пушил ли съм... баси родителите
Ами поискай да ти дават по повече и се оправдай с нещо за вече изхарчените!..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
не става... не ми вярват като ги лъжа
Искаш ли да те науча как да лъжеш под напрежение?![]()
нали ги лъжа... не се фащат
Ако не лъжеш както трябва как очакваш да ти се хванат?![]()
и как да лъжа ?!
Ами има 3 лесни стъпки към добрата лъжа!..
1.Измисли си версия и я запомни!..
2.Важно е първо ти да си повярваш , защото така и те ще го направят!...
3.Не се пъни да ги убеждаваш във версията си , а им я кажи веднъж в очите спокойно и им кажи , че няма за какво да ги лчжеш и е безсмислено повече да ги убеждавааш!..![]()
ехх ти май много лъжеш![]()
по-добре да ти викат да не ти дават пари от,колкото да не ти звъне и един път през последните 2 месеца и само да ти праща пари повярвай ..
недей лъжи има ли смисъл .. и какво ще направиш с тия пари ще си купиш цигари и алкохол не бъди глупак
Лъжа рядко , но когато го правя , го правя както трябва!..![]()
не си купувам алкохол и цигари... е цигари да, ама повечето пъти искам пари за да отидем някъде с приятели да се почерпим... те и тва не дават...Първоначално написано от bubkaa93
Обясни им го !..![]()
нямат ми доверие... абе все едно сам се оправям![]()
И на тях не им е лесно![]()
но недей те лъжете за пари това е толкова тъпо![]()
Аз на твое място бих им затапила всички доводи ( за това да ми вярват)!..(много обичам като затапя баща ми той да потъне в мълчание и като не измисли нищо д ами каже :''Бягай си лягай!'')
![]()