.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на joannalof

Помощ по английскиии

Хорааа помощ дадоха ни тези упражнения по английски,обаче мен не ме бива много,а е важно да го направя
    Някой може ли да ми помогне?
    http://prikachi.com/images/841/3995841o.jpg
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

моля
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен
    Мога да опитам да направя първото, но не гарантирам 100% вярност. Ако те задоволява ?

Супер фен Аватара на breathless
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Мога да опитам да направя първото, но не гарантирам 100% вярност. Ако те задоволява ?
    И аз.
    http://prikachi.com/images/750/3996750m.jpg Средният ми успех е 5, не знам доколко е вярно.

anonymous708973
    Guest
    Ухуу, тия са гаднички. Проверявай си ги с речник

Голям фен
    1. heads up
    2. all
    4. habits
    5. avoid
    6. contemporary
    7. several
    8. trouble
    9. Distribute
    10. tempting
    11. may
    12. erect

: )

Благодаря ви много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си