Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
Цитирай Първоначално написано от BadAss
Цитирай Първоначално написано от machoka
Съвременното изкуство, драги, е най-субективното нещо на тази планета.. като почнеш от изобразително, минеш през музика и стигнеш до литература, театър, драма.
Границите, рамките и догмите отдавна паднаха.

Това значи ли че ако започна да мацам с лайна по стената мога да се нарека артист, а вас некомпетентни, защото не разбирате изкуството ми ?
Да, можеш да се наречеш артист и това да е най-великата ти творба за теб дори, но би трябвало да си наясно, че ако някой не ти харесва творчеството това не го прави некомпетентен

Красотата/изкуството/любовта и т.н., всичко е там, където го виждаш ти. Не е нужно друг да го вижда. Не съм изучавал изкуство, говоря разни клишета, в които вярвам просто и съм приел за свои убеждения по принцип
А не мислиш ли че ако е така както ти го казваш нямаше да съществува терминът "изкуство" ? Нямаше да има оперни/естрадни/поп певци, нямаше да има музиканти от световно ниво защото Сульо и Пульо могат също да грачат мислейки си че пеят ? Нямаше да има театрални постановки защото всеки ще се има за гениален актьор и за никой няма да представлява интерес да ходи да гледа. Нямаше да има и картини на световно известни творци,които се продават за хиляди долари само защото и аз (примерно) мога да надраскам нещо на листче и да го окача на хладилника. За това много правилно са го казали че талантът не се оценява. На практика е много лесно да си артист, и повярваш ли си че наистина си такъв (а очевидно не си), тогава вече става лошо.