- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Физическо
Да ви питам, изпитват ли ви на коремни преси (за момичетата) ?
Може да започнеш да правиш всяка сутрин,вечер или следобед (когато ти е удобно) по 40 примерно на серии по 20.И вески път да ги увеличаваш с 5,с 10 или колкото си прецениш и така за две седмици може да успееш да ги направиш.![]()
4alga Never-Metal Forever
^__^
Нашите момичета броят мн забавно1-3-6-8-10-13
, ама кво да се прави.. Прави си у вас коремни и следващия път ще направиш и 90..
Прави всеки ден по малко и увеличавай бройката им докато станат 80. Пък и 80 коремни преси не са нищо. Нас ни карат да правим по 100 за шестица.Първоначално написано от Happiness1
![]()
Нас ни изпитват на коремни, лицеви, бягане, скачане и кошове.
Загрявай по-дълго и всеки ден прави коремни. За две седмици ще стигнеш до най-малко 80.
И спря да се върти за миг земята..
И аз ги броя по същия начинн..Първоначално написано от sToyAncHo
![]()
Хах.. и ние така :Д :Д . Иначе последния път трябваше да си ги направя, защото госпожата броешеПървоначално написано от sToyAncHo
( . Иначе те ти казаха, прави си вкъщи и може и да успееш
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
не не ни изпитват за коремни, но правим 50-300м бягане, скачане, хвърляне на медицинска топка, а през зимата правим гимнастика: скачане на коза, кон, скрин(уредите) и халки и катерене по въже и пак дойде ли 2-рия срок почваме пак скачане, бягане и т.н.![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
всеки ден прави коремни и примерно ако почнеш от 50 на следващия ден прибавяш 5 след това пак... а ако не можеш 2 3 колкото можеш пък на следващия ден 2ри опит![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
+1Първоначално написано от xoxi
Като изключим лицевите.. Даже днес ми се наложи да правя, трябваха ми 66 за 6. Ем малко накрая се изорих ама успях.
Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...
И в моя клас е така..Първоначално написано от sToyAncHo
Докато госпожата не гледа прескачаме числата...
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Аз не ги правя щото съм готина или казвам ,че съм в цикъл и ме боли корема![]()
![]()
ох, ако можехме и ние така.. но г-жата е мн строга, стои точно до нас и браи 1 по 1 .. и трябва да се изправим до 90 градуса, ина4е не се зачита пресата. пфф...Първоначално написано от sToyAncHo
По-добре е,ако ти е толкова важно,да правиш например по 20-60 на ден,
за да свикнеш и да ти е по-лесно .
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Нас пък ни искат над 85 за шестица. Правя ги без проблем, но следващите дни и като се смея ме боли (това е защото ги правя само тогава xD) Ако знаеш кога точно ще ви накарат да ги правите - започни седмица или две преди това да правиш всеки ден по няколко, без да си докарваш мускулна треска и да не можеш после да се мръднеш за норматива ами колкото да свикнеш и да не ти дойде като на мен изведнъж.