- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- омг много смешни псевдо-фотографи .. :о
Не знам дали само в мойте среди е така,но нещо всеки втори започна да се мисли за фотограф.Отиде в близката горичка,снима цветенце и храст ,сложи 2 ефекта от фотошоп и после качва по сайтовете..
Вземат апарат за 100 лева,снимат кокиченца и бест фотограф еу , после като ги питат момичетата к'во работят .. ' еми фотограф съм '![]()
..нещо всички станаха фотографи :о
примерно дърти и още няколко човека от лично творчество гледам,че снимат добре,но останалите дет гледам от там и другаде по форума само цветенца и рекички .. само на мен ли ми прави впечатление![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
те не ползват фотошоп, просто апаратите им придават ефекти
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Should ever be forgot...
Кой си ти, че да съдиш творчеството на останалите? Изкуството освен, че е непреходно, е и най-субективната материя. Гледай си твойте професионални фотоси и се изказвай по-внимателно за рожбите на околните.
Първоначално написано от machoka
+.
въпреки че се дразня, когато момиче или момче .. без определена причина има апарат за сумати пари. тъпо е според мен :з
мога да изказвам каквото мнение си поискам и ако и ти снимаш цветенца в парка не съм аз виновен , пускам тема, изказвам мнение.Първоначално написано от machoka
Не,не съм казвал,че мойте фотоси са професионални,аз не правя снимки,просто е смешно как всеки се води големия фотограф и прави най-различни снимки и вече разправя как се занимава много с фотография и не знам си какво,а всъщност няма нито една истинска и добре направена снимка за да проличи,че е истинско изкуство.Има само кокиченца,рекички и мравки.
Should ever be forgot...
Официално съм ти фен!!Първоначално написано от machoka
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
което е жалкоПървоначално написано от machoka
боли ме като гледам, че носейки пържола на главата си се превръщаш в модна икона
гък гък .. * давя се в темата напълнена с олио до горе *
Should ever be forgot...
Преди време и аз мислех като теб, сега не чак толкова. Мисля че не е нужно да правиш революционни и неповторими снимки и т.н. ако те прави щастлив да снимаш 1 цветенце или асфалта, или облаците, тогава защо не?![]()
![]()
омг не говоря за това..ако ти е кеф да снимаш,макар и да си супер зле,какво от това,снимай там,качвай,хоби е,не пречи..говоря за съвсем друго нещо.Първоначално написано от KumchoValcho
..Примерно правят снимки с апарати за 100 лева,снимат цветенцето в градинката в двора ,после вземат някой скъп апарат назаем,снимат се пред огледалото 15 пъти за Facebook и после * аз се занимавам с фотография ,професионално * .. лол.
Should ever be forgot...
Защо, какво губиш ако някой е определен като модна икона заради това?Първоначално написано от FeelMyPain
Жалко е, че хора, които не са се потрудили да намерят необходимата информация, преди да говорят и да се правят на критици
Източниците ти за тази информация са предимно жълти списания/сайтчета, нали?
Е dirtyyy определено има хубав фотоапарат и знае как да го използва![]()
![]()
Или още нещо забравих да кажа..Понякога се случва напълно обратното.
Снимат с професионален апарат за 4 хиляди лева от мама и тати,и пак снимат цветенца ,а после разказват,че са професионални фотографи.
Should ever be forgot...
е не съм казвал обратното.Първоначално написано от Wax
Should ever be forgot...
кво губя ли ?
всички звезди започнаха да се обличат от идиотски - по-идиотски
ако това продължава, и обикновените хора ще започнат да го правят, защото ще е модерно
соре, ама за мен гага е най-зле облечената личност
дано не доживея да видя нормални хора да я имитират(не говоря за феновете по концертите й, а за случайни хора по улицата)
Който е казал, че изкуството е напълно субективно, явно не разбира много от изкуство.Първоначално написано от machoka
Има точни принципи, които градят естетическата красота - не са изчислими единствено защото са прекалено сложни (всъщност май могат да се изчислят донякъде). Въпреки че до една степен, изкуството е субективно, до огромна степен е общовалидно. Иначе нямаше да има известни художници и т.н., а всеки щеше да е еднакво добър и всичко щеше да е еднакво красиво. Защо сте чували много по-често "красотата на природата", отколкото "красотата на лайното ми в тоалетната"?
Мога да го съпоставя с красотата на женското лице - всеки има донякъде различен вкус, но не случайно се използват изрази като "хубава" и "грозна", защото повечето виждат нещата по силно подобен начин.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
"Every hot girl who can aim a camera thinks she's a photographer. Oooooooh, you took a black-and-white picture of a lawn chair and its shadow and developed it at Save-On. You must be so brooding and deep."
Аааа, е това е съвсем друго.Първоначално написано от FeelMyPain
Проблема не е в Гага, проблема е в шоубизнеса и в обществото ни, съответно. Гага е много интересен феномен, който говори много за нас в такъв случай.
тоз зарко от ден на ден по-прост става и теориите му стават все по-малоумни![]()
яки аргументиПървоначално написано от FeelMyPain
btw това се нарича "Ad hominem".
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Културата и средата, в която израстваме оформят вкуса ни по принцип, за това имаме общ вкус към много нещаПървоначално написано от StringTheoryPracticist
мдаПървоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()