.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Като не може да се контролираш - съсипи си там 1-2 годишната връзка,раздели се с приятеля си и върви си гушкай , който решиш : ))
    Гледам,че много си си навила на пръста,да си с друг,а и не обичаш приятеля си..не виждам защо даваш празни надежди на някой.
    Хоп , троп.. и върви гушкай папата, ако искаш.
    Супер тъпо и егоистично постъпваш. Пука ти на теб самата колко ти стискало и колко ужасно ти било, а когато нараняваш хората около себе си , пука ли ти?

Мега фен
    Град
    <3
    Не!
    не ме радва така. ^_
    Представям си го като в някой готин филм в тъмна стая или!
    или през нощта на път
    шофираш, сложил някакви тъмни очила, в които се отразяват уличните лампи, разположени на няколко метра една от друга, докато до теб стои някой и те наблюдава през цялото време и и го усещаш и светлината проблясва и проблясва и човека до теб е като сянка и в един момент в тишината ти казва като след дъълъг размисъл "Искам да те чукам." с присвити очи и някъв ного готин тон. Точно като във сцена на филм си го преедставям (нищо, че е абзацченценцнее от книжката ми) =О
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ми, копеле, на село не мо'еш да живееш живот, като по филмите.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Като не може да се контролираш - съсипи си там 1-2 годишната връзка,раздели се с приятеля си и върви си гушкай , който решиш : ))
    Гледам,че много си си навила на пръста,да си с друг,а и не обичаш приятеля си..не виждам защо даваш празни надежди на някой.
    Хоп , троп.. и върви гушкай папата, ако искаш.
    Супер тъпо и егоистично постъпваш. Пука ти на теб самата колко ти стискало и колко ужасно ти било, а когато нараняваш хората около себе си , пука ли ти?
    Това е от логиката, която ме дразни най-много и която не искам в никакъв случай да имам. Живота е прекалено кратък миг, за да мисля за всички. Искам да живея. Знам, наистина знам, че един ден ще съм щастлива с човек, който ще ми е достатъчен. Но щом сега сърчицето ми ми казва едно, не искам да слушам нищо друго. Дано никога не ме хване страх и не почна да слушам такива мнения като твоето. Дано никога не се влияя от нещо такова, искрено си го пожелавам, защото съм страшно податлива и склонна да се чувствам виновна.
    Нищо лично. : )
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Затвори си тестостеронената уста, служеща за канализация в голямата градска тоалетна, или върви си изливай помията на някой друг.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Затвори си тестостеронената уста, служеща за канализация в голямата градска тоалетна, или върви си изливай помията на някой друг.
    Що?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    До никъде няма да стигнеш с този измислен свят и розово мислене.
    Някой ден,като осъзнаеш какви са хората, ще се приземиш с гръм и трясък,повярвай ми. Лети си сега,лети си.. въпреки,че изглеждаш,като летяща патка.

Мега фен
    Град
    <3
    брех
    айде аз мога да кажа, че е измислен, че ми е розово и т.н., ама ти как стигна до тоя извод?
    Отдавна съм разбрала какви са хората и си отсявам най-хубавите, с които да имам най-прекрасни отношения.
    Много е интересно, когато хората виждат в теб единствено детето с измисления си свят, (което е невероятно и ми тъпче с лъжица егото), но по-интересното е, че не си помислят, че може да си разбрал и видял много други неща, от които да си си направил сметка кое те прави щастлив и кое не.

Аз съм гола и боса в материалния свят и не разбирам много неща, но съм като палитра с цветове в чудния свят на любовта, чувствата, емоциите и всичко душевно, заради което живея.
    4XCOKИ

Другата част иска да я изнасилят...

Мацко, на колко си години? /Риторичен въпрос, замисли се над отговора./
    Светлината от уличните лампи се отразяват в някви очила? Някви тъмни силуети, мъж, който ти казва, че иска да те чука?
    Липсва ти нещо много важно - имаш обич, любов, детски мечти, глупави стихчета, но нямаш страст. Никаква страст!
    И не можеш да замениш страстта с гушкане, с мечетата по аватарите и с любовните поеми.
    TheShoah

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Тая тема е мноооооооооого гей
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от TheShoah
    Липсва ти нещо много важно - имаш обич, любов, детски мечти, глупави стихчета, но нямаш страст. Никаква страст!
    И не можеш да замениш страстта с гушкане, с мечетата по аватарите и с любовните поеми.
    Не те чуваммммм
    Думичките ти се удрят една в друга.
    Още един познавач на чувствата ми, който знае по-добре от мен какво имам.
    Не можеш да ми кажеш, че имам нещо, което е абсурдно да съществува без това, което ми казваш, че нямам. О.о
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town

Re: Не мога да го контролирам.

Няя ли някой плевенски левент у форона
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си