- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не мога да го контролирам.
Като не може да се контролираш - съсипи си там 1-2 годишната връзка,раздели се с приятеля си и върви си гушкай , който решиш : ))
Гледам,че много си си навила на пръста,да си с друг,а и не обичаш приятеля си..не виждам защо даваш празни надежди на някой.
Хоп , троп.. и върви гушкай папата, ако искаш.
Супер тъпо и егоистично постъпваш. Пука ти на теб самата колко ти стискало и колко ужасно ти било, а когато нараняваш хората около себе си , пука ли ти?![]()
Не!
не ме радва така. ^_
Представям си го като в някой готин филм в тъмна стая или!
или през нощта на път
шофираш, сложил някакви тъмни очила, в които се отразяват уличните лампи, разположени на няколко метра една от друга, докато до теб стои някой и те наблюдава през цялото време и и го усещаш и светлината проблясва и проблясва и човека до теб е като сянка и в един момент в тишината ти казва като след дъълъг размисъл "Искам да те чукам." с присвити очи и някъв ного готин тон. Точно като във сцена на филм си го преедставям (нищо, че е абзацченценцнее от книжката ми) =О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това е от логиката, която ме дразни най-много и която не искам в никакъв случай да имам. Живота е прекалено кратък миг, за да мисля за всички. Искам да живея. Знам, наистина знам, че един ден ще съм щастлива с човек, който ще ми е достатъчен. Но щом сега сърчицето ми ми казва едно, не искам да слушам нищо друго. Дано никога не ме хване страх и не почна да слушам такива мнения като твоето. Дано никога не се влияя от нещо такова, искрено си го пожелавам, защото съм страшно податлива и склонна да се чувствам виновна.Първоначално написано от LovEsIckk
Нищо лично. : )
4XCOKИ
Затвори си тестостеронената уста, служеща за канализация в голямата градска тоалетна, или върви си изливай помията на някой друг.Първоначално написано от LambOfGod
4XCOKИ
До никъде няма да стигнеш с този измислен свят и розово мислене.
Някой ден,като осъзнаеш какви са хората, ще се приземиш с гръм и трясък,повярвай ми. Лети си сега,лети си.. въпреки,че изглеждаш,като летяща патка.
брех
айде аз мога да кажа, че е измислен, че ми е розово и т.н., ама ти как стигна до тоя извод?
Отдавна съм разбрала какви са хората и си отсявам най-хубавите, с които да имам най-прекрасни отношения.
Много е интересно, когато хората виждат в теб единствено детето с измисления си свят, (което е невероятно и ми тъпче с лъжица егото), но по-интересното е, че не си помислят, че може да си разбрал и видял много други неща, от които да си си направил сметка кое те прави щастлив и кое не.
Аз съм гола и боса в материалния свят и не разбирам много неща, но съм като палитра с цветове в чудния свят на любовта, чувствата, емоциите и всичко душевно, заради което живея.
4XCOKИ
Мацко, на колко си години? /Риторичен въпрос, замисли се над отговора./
Светлината от уличните лампи се отразяват в някви очила? Някви тъмни силуети, мъж, който ти казва, че иска да те чука?
Липсва ти нещо много важно - имаш обич, любов, детски мечти, глупави стихчета, но нямаш страст. Никаква страст!
И не можеш да замениш страстта с гушкане, с мечетата по аватарите и с любовните поеми.
TheShoah
Не те чувамммммПървоначално написано от TheShoah
Думичките ти се удрят една в друга.
Още един познавач на чувствата ми, който знае по-добре от мен какво имам.
Не можеш да ми кажеш, че имам нещо, което е абсурдно да съществува без това, което ми казваш, че нямам. О.о
4XCOKИ
Няя ли някой плевенски левент у форона
Creative Technologie