.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 273 от общо 273
    Мега фен Аватара на RagioL

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    //

Просто не се сдържах

За кое по точно?

Та обзе ме една мисъл като споменах META VERSUM, та чудя се ако бях божество в една алтернативна реалност да ли това би удовлетворило моите духовни амбиции???????

Мега фен
    Ами ... нека обобщим последните две страници.

Гандалф: *сложна думичка* *сложна думичка* *сложна думичка* малка пишка *сложна думичка* *сложна думичка* *сложна думичка* бастун *сложна думичка* х*й *сложна думичка*

Еврейски : блаблаблаблабла аз съм хомо блаблабла

Гандалф : Иллллллл

Еврейски : блаблабла тъп съм окей ?

.... рекламна пауза

...........

Нинджа космонавт : А вие знаехте ли ,че има 13717237123818271724721 ( 9 ) Вселени и ги управляват доволюирали птеродактили ? *trollface*

Еврейски : Ха! Разбирам я аз тази Физика.

Нинджа космонафт : Imma not talkin bout Physics. Me smarter *trollface*

RagioL: Хей! Хей! Искам и аз! И аз ги чаткам тия неща!

....... To be continued .....

ИИИИИИИИИИИИххааааааааааа ааааааа

якккккккооооооооооооооооо ооо

неееееееееееееее
    мииииииииииииииииии

ддддддрееееееееее

миииииииииииииииииии

Повече от фен Аватара на evropeiski

не ми разваляй забавата, чупката.

evro

Та Auriss вижда ти се скучна темата ли? Честно казано ми напомняш някой възмутен старец.

Не по скоро на който му е омръзнало всичко.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от RagioL
    Та Auriss вижда ти се скучна темата ли? Честно казано ми напомняш някой възмутен старец.

Ама е прав в общи линии.

Цитирай Първоначално написано от RagioL

Той забрави да се спомене:

Аурис: Аз като супер акъл, нямам какво да кажа и ще се опитам да злепоставя всички понеже съм готен, диф, и гръмотин и се радвам на жълтия сняг...спаминг спаминг спаминг...

Изразих се възможно най-културно отностно аурися...
    Im back...

Мега фен
    ^Бах колко съм бил прозрачен. Щом даже ти успя да прозреш намеренията ми.
    Да знаеш колко съм готин като 'злепоставям' хората в този така популярен раздел на този така популярен форум.

Отдавна ви чета и реших малко да се включа - току виж съм ви залипсвал.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    жълтия сняг...спаминг спаминг спаминг...
    Най обичам зимно времееее да пикая по снега.
    Жълти кръгчета да правяяяяяяяяя , пишката да си въртя
    ПИШКАТА ДА СИ ВЪРТЯ
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Знаете ли, че днес ядох бутерки с люти чушки, а на всичкото отгоре ги ядох с вилица...а и във връзка с това - имам дънки с джобове! Ама шшшшшттттт....не казвайте на никого!
    Im back...

Мега фен
    ^Хората напоследък много говорят ,че здравословното хранене е от първостепенно значение за физическото и умствено развитие на подрастващите.

Започва да ми се изяснява картинката

За кое говориш? Бутерките или лютите чушки?
    Im back...

Мега фен
    Най обичам зимно времееее да пикая по снега.
    Жълти кръгчета да правяяяяяяяяя , пишката да си въртя
    ПИШКАТА ДА СИ ВЪРТЯ

Не бягай де...като слабостта те обхваща, поне си признай! Та за кое - бутерките или лютите чушки?
    Im back...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp
    Абе, нпп, ти говориш за вселената, която обитаваме ние! Ами другите многобройни вселени? Тях кой ги е сътворил?
    не, говорех за цялата Вселена, а не само за част от нея, т.е. всичкото пространство, което съществува като цяло, независимо от това колко е голямо или безпределно
    Но ти говориш за Вселената...тоест едната в която сме ние! А аз гълча за другите 10^10^10^7 ! Тях кой ги е сътворил?
    спри да ме "гълчиш", говорех за всичката вселена като цяло, независимо от това колко подсветове(или подвселени) има в нея

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Може да се каже, че преди и аз се отнасях грубо към вярващите. Причината беше, че малко или много, голяма част от тях са си завирали вярванията в лицето ми и съм се чувствал потиснат от това.

Сега обаче е различно, защото имам различна представа за това какво означава да ти завират вярванията си в лицето ти. Преди смятах Коледа и Великден и това как всички ОЧАКВАТ да ги празнувам за нещо такова, но сега осъзнавам, че е нормално да се празнуват в традиционно християнска (=неислямска) страна. Отделно ролята на празниците за семейството и обществото е безспорна.

Също така виждам добри причини някой да бъде част от дадено религиозно вероизповедание. Особено при по-сплотените религиозни общности, примерно евреите, винаги ще има кой да застане зад теб, когато имаш нужда от помощ, ако трябва да си намериш работа, жена и т.н. В такъв случай наистина е по-лесно да следваш сляпо. Обаче продължавам да не мога да го приема за себе си.

Продължавам обаче да съм категорично против намеса на религията в политиката, защото това наистина би било крайно нечестно спрямо нерелигиозните хора. Освен това вярванията са нещо лично.

Така че вече не ме засяга кой в какво вярва, стига да не ми го завира в лицето и да не иска да установи теократична диктатура, тогава бих се подразнил.

Мега фен Аватара на Concussion
    Коледа и Великден са си езически празници... just saying. Не е нужно хората да вярват във възкресението или рождението на Иисус за да празнуват и се веселят на тези два празника.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    .....
    проблема е че действувайки по духовен път неправедните духовници/религиозни налагат всякакви осквернения/проклетии чрез непосилни за човеците изисквания върху плещите на всички, т.е. става въпрос за нещо, което не се вижда с физическите възприятия защото е дух, и то зъл дух/зли сили, така че, физически погледнато, работата им и самите те може да изглеждат безобидни, но в същото време те може да таят всякакви верчески/духовни неправди/беззакония и това да остане доста и дори напълно незабелязано от хората, и вследстиве от тяхното верческо/духовно беззаконие света да се напълни с всякакви заразни, дегенеративни и душевни болести, с всякакви абнормености, с всякакави бедствия, с всякакво презрение, и пр., критерият е това, дали религиозните винаги изповядват безусловно любов към(добро за) всички човеци или има някакъв род условия за неспасение и погибел в тяхната вяра?

"Защото свързват тежки и непоносими бремена, и ги налагат върху плещите на хората, а самите те не искат нито с пръста си да ги помръднат(т.е. не искат въобще да бъдат отмахнати)..... Горко вам, книжници и фарисеи(т.е. неправедни теолози и духовници), лицемери! защото чистите външността на чашата и блюдото, а отвътре те са пълни с грабеж и насилие(т.е. с неспасение и погибел). Слепи фарисеино(т.е. неправедни духовнико)! очисти първо вътрешността на чашата и блюдото, за да бъде и външността им чиста. Горко вам книжници и фарисеи, лицемери! защото приличате на варосани гробници, които отвън се виждат хубави, а отвътре са пълни с мъртвешки кости и с всякаква нечистота. Също така и вие от вън се виждате на човеците праведни, но отвътре сте пълни с лицемерие и беззаконие." Матей 23: 4-28
    Последно редактирано от npp : 01-13-2012 на 21:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си