- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не мога да вляза в замунда... идеи?
Нито пък в аренабг... не знам какъв е проблема. Само там не може... в тези два сайта:
1.Рестартирах firefox - не стана
2.Рестартирах компа - не стана
3.Преинсталирах мозилата - не стана
4.Пробвах с Интернет Експлорър - не стана
5.Инсталирах Гугъл Хроум - също не стана
6.Изтрих всякакви кукис, истории и т.н. - не стана...
А някога влизал ли си, а поне арената си е наред сега и влизам без проблем.
Естествено, че съм влизал... постоянно сийдвам там. Да и това е интересното, че постоянно сийдвам сега, а не мога да вляза в сайта... много кофти наистина. Изобщо идея нямам защо така става.
Сега ако кажеш и какво ти изписва че не можеш да влезеш, златен ще си![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Нали?Първоначално написано от naksdy
Най-вероятно доставчика го блокира, де, няма как да са го баннали от двата сайта едновременно.
За жалост... има и други сайтове, към които не се кънектва... а тфа за доставчика... не, защото питах приятел, който е на същата фирма като мен, но на него му се отваря. Изключеително нервен съм в момента... пробвах почти всичко... антивирусни, firewalls.... смяна на настройките на мрежата....
И какво значение има, че на приятелят ти се отварят сайтовете, а той може да е със статично IP и това да е причината да влиза.
Както ти казаха трябваше да покажеш, какво ти изписва при опит да влезеш там.
Много различни обяснения за този обобщен проблем.
Изясни и може да ти се даде компетентен отговор.
Ако си на БТК, те правеха номера. Пробвай през прокси, ама българско, че арената и замундата блокират чуждите.
hosts файла ти празен ли е я виж>>
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
Трябва да пише само това в него:
Код:# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Я пробвай от хроум ctrl+shift+N и от там да влезеш
Ъначе прокси![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Здравейте
аз също имам подобен проблем и замунда и арена не ми се отварят. На замунда ми изписва, че нямам достъп, а като се опитам да отворя арената ми се отваря друг сайт fvpn,така се казва а арената не се отваря. Опитах се да го преинсталирам google chrome, но пак не става нищо, надявам се да можете да ми помогнете
динамични IP(всеки го разбира по различен начин) не се пускат в замунда и арена, а не знам, какво толкова напирате да влизате там.Нито има нещо ново, нито нещо, което да го няма в други 1000 тракера.
Говориш глупости, как да не се допускат динамични адреси. Повечето доставчици в БГ са с динамични Ip-та. Не се допускат IP-та извън БГ, затова хората от други страни нямат достъп.
Майкоо, умчо :Д Моля те СПРИ да пишеш във форума, умолчвам те!Първоначално написано от torVNP
Don't hate the hacker,
hate the code!
Като стана мега фен тогава ще спра, а нали замундата е тракера, от който само свалям, за да съм наясно как стоят нещата в него.
Брат, тва е много нелогично, което приказваш!Първоначално написано от torVNP