- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Носите ли си храна в у-ще ?
точно до даскалото ми е Mall Of Sofia, в който има "пикадили" и няма смисъл да си нося отвкъщи.... макар че като моите сандвичи никой не прави и понякога си мезя с тях в голямото![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
По-рано си носех , но вече спрях .
не си нося храна за училище..има пицария наблизо и си вземам парче пица и също дюнери продават :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Не.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Носила съм си какво ли не - от плодове до салати,мляко с ориз,кекс,мюсли..абе всякакви глупости.И въобще не ме е срам.Няма от какво
![]()
Плодове, взависимост от сезона. Имаше една година в която се бях решила да си нося сандвичи, но така и не устисках ,и спрях.С плодовете е къде, къде по- лесно.
![]()
I love my high heels <3
Не.До училището ми има много магазини и си купувам от там плодове,понякога кроасан,бисквити и т.н.
Не.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Тъй като в даскало има точно 2 лавки, си нося най-различни работи и грам не ми пука как ме гледат. Миналата година си дъвчех зелена салата в информатикатаИначе съм си носила домати с моцарела, чушки с яйца и сирене, картофки на фурна, мъфини, кекс и т.н. В началото ме гледаха странно, сега свикнаха. Дреме ми.
Ами до сега само плодове съм си носила в университета![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Не ама то има магазинче за здравословни храни до даскало![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Не,не си нося
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не.Тука всички сте някви маняци на плодове,по-добре да не ям нищо отколкото да ям някви неща където нема да ми хванат място.
Не, не нося. И причината не е, че ме е срам, а защото аз не искам.![]()
awerw♥
Нямам време да си правя сандвичи, но често си нося плодове![]()
И аз не си нося. Като цяло не обичам здравословни неща...Тя си ям банички на поразия. Но ако обичах, сигурно щях да си нося. Половината момчета от моя клас са луднали да правят мускули и стаята в големите междучасия мирише на манджа!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз не си нося, но сериозно се замислям да започна. Просто усещам как ми вредят гадните пици и хамбургери, а и имам предостатъчно свободно време да си приготвя хубав сандвич.
А за срама - какво ме интересува?! "Културистите" от класа ми си носят домашната манджа в училище и на никого не му прави впечатление, та някой ще се подразни от невинния ми сандвич и плод ли?