.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен

Тънка и зализана коса

Така моята коса е като на Мария Илиева тънка и зализана http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...VLy68PiaNPpwTQ и каква прическа да си измисля, че да не стой зализана, но без да се постригвам
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на musS
    какво прическа искаш да си измисляш без да се подстригваш.. може да я правиш така http://www.youtube.com/watch?v=Vl302SC8fmo без удълженията обаче .. или да я топираш..

Мда, и с това топиране косата и след месец-два на нищо няма да прилича. ' Вафличките' са вариант, но лично на мен не ми допадат много. Всякакви спрейчета за обем и подобни - не действат.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Супер фен Аватара на j_adore2
    Ако се направиш на етажи няма да стои така зализана .. Иначе без подстригване не знам
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен
    мхм значи трябва да пребегнем към подстригване добре благодаря Ви!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Трудно ще е да постигнеш обем без подстригване. Можеш да си правиш плитки и нали накрая с къдриците ще получиш обем. Да се топираш или вафлички в корените.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от InsatiableTemptation
    Мда, и с това топиране косата и след месец-два на нищо няма да прилича. ' Вафличките' са вариант, но лично на мен не ми допадат много. Всякакви спрейчета за обем и подобни - не действат.
    вафличките горят косата с пресата.. топирането не накъсва толкова ако знаеш какво правиш, пък и да не знаеш вафличките пак много повече вредят, иначе друг вариант наистина са плитки, аз примерно вечер си мокря косата и си правя плитки

Супер фен
    да горят, но нямам друг избор...

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq
    да горят, но нямам друг избор...
    можеш на плитки, или да се подстрижеш

Град
    Лондон
    можеш да я връзваш , да я хващаш с шнола
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Ами ако някой ден решиш да се подстригваш се направи на стъпала, защото ще придаде мн обем
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq
    мхм значи трябва да пребегнем към подстригване добре благодаря Ви!
    И пластовете не са най-добрия вариант.. косата ти ще започне да се начупва ужасно много..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Зависи от косата дали ще се начупва.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Аз мечтая за такава коса!Мила благословена си.Може да я връзваш на опашка или увъртяна опашка вдигната нагоре и прихваната с щипка за корените.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

И аз искам такава послушна коса, чудя се как да си премахна обема, а ти се чудиш как да си направиш....
    Пробвай с плитки, поне няма да си гориш косата, докато с вафлички (което според мен е грозно) и тупиране си съсипваш косата...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    marilyn мила всяко момиче, което има "зализана и тънка коса" иска да има обемна с къдрици, а почти всички момичета, които имат обемна коса и с къдрици иска да има "зализана и тънка коса"

yana0404 може ли малко по-подробно да ми обясниш това с увъртяна опашка вдигната нагоре и прихваната с щипка за корените?

^^ Ми моята няма точно къдрици даже... като цяло е странна, но да .. всеки иска това което няма..

Супер фен
    ^така е! Иначе може и да се подстрижа на пластове, но сякаш ще ми се свиди за косицата

Да ти кажа най-добрата ми фр има права, тънка и зализана коса склонна към омазняване. Не и беше ок прическата, защото никога нямаше обем и тя се чудеше какво да си прави косата( беше й до раменете дълга и без етажи) Отиде на фризьор, отряза я малко по-късо и си направи етажи и сега не можеш да я познаеш, много по -добре й седи, макар и малко по-къса...

Е аз съм на пластове и пак ми е зализана а и се начупва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Да ти кажа най-добрата ми фр има права, тънка и зализана коса склонна към омазняване. Не и беше ок прическата, защото никога нямаше обем и тя се чудеше какво да си прави косата( беше й до раменете дълга и без етажи) Отиде на фризьор, отряза я малко по-късо и си направи етажи и сега не можеш да я познаеш, много по -добре й седи, макар и малко по-къса...
    май ще ме разобедиш, но моята коса г/д до раменете

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от musS
    Цитирай Първоначално написано от InsatiableTemptation
    вафличките горят косата с пресата.. топирането не накъсва толкова ако знаеш какво правиш, пък и да не знаеш вафличките пак много повече вредят, иначе друг вариант наистина са плитки, аз примерно вечер си мокря косата и си правя плитки
    Топирането не накъсвало косата о.О
    я разгледай
    http://hennafox.wordpress.com/2009/1...A%D0%BE%D0%BF/
    : ))

Banned Мега фен
    както казаха преди мен плитки,ролки,можеш да си сушиш косата като се наведеш надолу,може като се изкъпеш да я вържеш високо и така става обем,можеш докато ти е мокра косата да си сложиш малко пияна в корените или по цялата дължина - както решиш... можеш да си я начупваш с кокчета и така ще стои по-раздвижена и ще има обем.. можеш да си купиш пудра за коса,но ако косата ти не е мазна няма да помогне много много..
    за сега за това се сещам, дано да съм ти помогнала

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    както казаха преди мен плитки,ролки,можеш да си сушиш косата като се наведеш надолу,може като се изкъпеш да я вържеш високо и така става обем,можеш докато ти е мокра косата да си сложиш малко пияна в корените или по цялата дължина - както решиш... можеш да си я начупваш с кокчета и така ще стои по-раздвижена и ще има обем.. можеш да си купиш пудра за коса,но ако косата ти не е мазна няма да помогне много много..
    за сега за това се сещам, дано да съм ти помогнала
    не ми е мазна, а аз открих решението, ама само след изкъпването. Оставям я да си изсъхне сама и докато си съхне си я връзвам на кокче, ама височко и сутринта като стана ми е с обемче, но това е само за един ден...

wenii разгледах го и така е, ама до колко е вярно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си