- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Логическа задача
Има 4 карти на масата. Всяка карта има буква на едната страна и число на другата. Ето как изглеждат:
К А 8 5
Ето едно правило: Ако картата има гласна буква на едната страна, тя има четно число на другата страна. Кои карти/карта е нужно да обърнеш, за да разбереш дали правилото е вярно?
Ако може давайте отговора, без да обяснявате защо мислите така.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
А - 8
ако обърнем А на гърба и трябва да е четно число
ако обърнем 8 на гърба и трябва да е съгласна тоест ако и двете савпаднат правилото е вярно...
същото и с К - 5
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Твойта е лесна ..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...562957#9562957
ваУ рокс
Grell
да много е гадно така някой сложи уж адски сложната логическа задача всички се мъчат да я решат, никой не успее и накрая се оказва че няма решение
op trolling
Ааа, яка е, хареса ми .![]()
А и 5 ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от Nithael
![]()
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
Всъщност има решение и е много яка.Първоначално написано от starburst
и бтв интересно е, че не е сложна, решава се много бързо
интересно ми е и колко хора от форума ще успеят да я решат
Ако някой я реши ще има някаква награда - например може да го включа в следващия ми "разказ" за Кофата (дори и да съм го включвал досега). Или нещо по избор.
(това не означава, че някой от писалите в темата не е дал правилен отговор вече)
кои карти трябва да обърнеш, за да разбереш?
една с буква и една с цифра
или не схаващам кво се иска
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
може да обърнеш колкото и които карти от 4-те искаш, но трябва да обърнеш само тези, при които обръщането им ще ти помогне да разбереш дали правилото важиПървоначално написано от LordOfLight
К и 8
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
супер елементарна е :С
имаше една много сложна... тогава се бях сцепила да мисля![]()
no relationship, no emotion, just sex..
за 100 % сичкитеиначе к и 8
Creative Technologie
What is this,i dont even
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Задачата е такава, че или можеш да я решиш, или не можеш. Ако можеш я решаваш сравнително лесно, ако не можеш - няма как да достигнеш до правилния отговор. Всъщност, напрягането би помогнало, но не много.Първоначално написано от CraZyTyY
За да можеш да решаваш логически задачи ти трябва доста по- абстрактно мислене от това на нормалният човек.Според мен или си го развил и ги решаваш или не.
Creative Technologie
логическите задачи ми напомнят на кръстословиците
решаваш 3-4 и вече можеш да решиш всички
Задачата, която дадох изисква качество, което не се изисква в повечето логически задачи. И не знам да може да се развива. Но повечето логически задачи изискват интелигентност, а има някои, които изискват да се досетиш за нещо и пак се водят "логически", но нямат общо, даже не знам дали тестват дадено качество.Първоначално написано от ohluv
Така де, тази задача е необикновена и е различна от останалите логически задачи. Освен това е необичайно трудна, но когато пуснах темата очаквах да има няколко поста с правилен отговор, а очакванията не са ми се променили.
числата кво имат на гърба си бе, бай хуй
Това по различен вид интелигентност,поне според това което аз съм видял от логиката.Но имам чувството че винаги нещо ти липсва в задачите не знам не го приемай лично![]()
Creative Technologie
и кво стана ся ? ай казвай отговора![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes