.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен
    Град
    <3

Моята птичка с моята обич...

Случвало ли ви се е да мислите над сложен въпрос, да имате помоща, която ви е нужна по разрешаването му в лицето на друг човек, който се е досетил за отговора много преди вас и ентусиазирано ви обяснява на висок тон как всичко има решение, но въпреки това наблюдавате врабчето кацнало на онова клонче в далечината, как се оглежда безцелно и механично и си мислите какво ли търси и какъв ли е живота на врабчетата изобщо? Погледа ви е толкова фокусиран, че всичко около ви е замъглено, заглушено, turn off. Човека до вас се радва на извода, до който е стигнал и когато най-накрая ви пита „Слушаш ли ме? Ей, чу ли ме?“, ентусиазма му се сбръчква като току що залята с киселина кожа и в следващия момент усещате как нещо ви сръчква в ребрата, и птичката излита в резултат на земетресението от разфокусирания ви поглед, и всичко се размазва, и нямате стабилизатор, и мислите ви отлитат заедно с нея, и предишните, и новите, и питате отново „Извинявай, какво каза?“
    В следващия момент птичката с малкото сърце, биещо 2385725 пъти в минута е отлетяло, за да занесе хоризонта ви на въпроса, чийто отговор сте търсили.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Невероятно!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ^^ Браво.Хубава мисъл вадиш.

Re: Моята птичка с моята обич...

Много добре написано. оставам настрана скелета или ако искаш идеята, но лавираш между понятията по красив начин. Има една волативност в теб и много се кефя на това как й даваш свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си