- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нямам думи
Хора треперя докато пиша темата! преди малко майка ми говореше по скайпа аз бях с брат ми в другата стая и изведнъж някой дръпна бравата на външната врата аз и брат ми чухме. Незнам дали ни се е причуло но направо попаднах в шок никой не звънна а вънка не светеше смисъл не беше светната лампата в коридора вънка казах на майка ми и тя каза че е странно... часа беше 20:30 наистина може ли да е някой с лоша цел или ми се е причуло... но едва ли ми се е причуло щом и брат ми чу че бравата е дръвпната
Защо просто не отидохте да проверите?Заключвайте се и това е.
Пък може и да ви се е причуло.
параноята те гонииии![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Може да ми се е причуло. Днеска защото малко прекалих с тревата... но за брат ми е чудно той защо чу..![]()
Постни си го на стената във facebookИдете да проверите и се заключвайте следващия път ;]
Това си го писал преди няколко часа, а стресиран човек не си виждал, за да си наясно как точно се държи, обяснява, пише и реве накрая.
Само не можах да разбера, защо с брат ти не проверихте какво става?
Защото аз съм на 14 не че ме е страх много но все пак незнам кой може да стои зад вратата... а брат ми е на 5 не смеех да кажа на майка ми .... а баща ми е в чужбина.... моите предположения са че това неможе да е човек... кой ли глупак ще се опита да влезне след като часа беше осем и половина и точно от среща живее полицай... според мен не е човек
Ами спри да прекаляваш с тревата и няма да ти се причува повече![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Оф Филмар! Някой полтъргайст освен ,а?! Аре спри с тревата , може някой пиянка да се е объркал,може някой нарочно да го е направил.Може ,ако се е блъсла отсрещната врата да е станал някакъв подобен звук.Кво се вкарваш! Баси...не можело да е човек! Вземи се в ръце!
maDamn
^ смешници..много ви е голяма устата,когато не се случва на вас нали..искам да гледам отстрани лекичко как изпадате в подобна ситуация и се насирате от страх дали някой няма да влезе и да ви обеси ,а след това да пререже вените на майка ви и тя да умира докато гледа безжизнените ви тела..ако мислено минем през тази гледка,вие бихте се насрали от страх,но не,нека плюем момичето ,щото е на 14 и се е уплашило..
споко иначе ;о ,сигурно си гледала филм на ужасите наскоро ;о
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
^ Ти сериозно ли ?![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
НЕ БИЛО ЧОВЕК. Оооох ще припадна. Случайно да си чувала за циганите, които първо проверяват дали вратата е оставена отключена, за д аможе да грабнат нещо? ПФФФФФФФФФ![]()
(#) ...thats a cookie...
Много си зле честно, поне съм здравомислеща и не вярвам в такива простотии.Сори майкъл , амаа ако ще и на 10 да е тея истории не е било човек са тъпанарски!Първоначално написано от lightcameraction
maDamn
или аз превъртам или е заради това че скоро баба ми почина и си въобразявам.. даже преди малко чух някой да ме вика по името а никой няма...
Легни и си поспи и не си вкарвай излишни филми![]()
maDamn
Край ако влезе у нас крадец , по време когато съм вкъщи,ше му е голям край физически и психически
Вие се майтапите, но преди 7 години през зимата обраха няколко апартамента в блока и вечерта, в която е станало на нашата врата се позвъни към 9 ч. вечерта. Мама не искаше да отваря и само каза през вратата- Кой е? , защото не се виждаше през шпионката. Човека каза, че търси Иван, а майка каза, че няма в този апартамент Иван и това беше. Та след това се оказа, че крадците са звънели от врата на врата и където има човек - не пипат, а където никой не отвори и е тъмно- крадат.
Така ли?Ти здравомислеща ли си?Защо не върнем времето назад и не питаме някоя от изкормените жертви на Тед Бънди дали са били здравомислещи след като са бивани изнасилвани и брутално убивани?Или да се върнем към BTK ,който причаквал жертвите си в къщите им преди да се приберат,връзвал ги и ги измъчвал,след което ги убивал и изнасилвал..те дали са били здравомислещи ?А?Или ти си на 13-14 и ти е много голяма устата,здравомислещо момиче (: ,не говори без да знаеш.Първоначално написано от granger
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Кво като си на 14? Не можеш да ходиш да видиш кво става ли?
![]()
Ей, тоя страх, ще ви изяде...Спокойно
awerw♥
Ей спрете да се гаврите с момичето/момчето бе.. чул/а е шум и се е уплашил/а.. вие какво нямате страх от нищо ли? И като е казал/а, че не е било човек вие веднага за някакви извънземни и паранормални неща си мислите.. вие сте филмарите за животни не си помислихте ами за някакви глупости...
А по темата на 14 подяволите за каква трева говоришАко пак чуеш нещо такова не се свивай на топка а ходи при майка ти и и кажи да провери или да заключи вратата за да сте по-спокойни...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Въобще не е за ебавки!
Преди 2 месеца ми откраднаха колелото от общото мазе на етажа, а преди 1,2 седмици в 02:00 часа през ноща докато си седях на компа се чу да се отваря вратата.
Съветвам те ако има наистина някой и като чуеш шум от вратата НЕ ТРЯБВА да се криеш у вас,а да излезнеш пред врата по възможност със суитчер с качулка или някаква маска,която ти крие лицето и с нож тогава започни да викаш и да крещиш със всичка сила, за да чуят всички от входа и да ти помогнат!
Оказа се че е било от въобразяване, но пак ми е чудно как брат ми усети ......