.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Нямам думи

Хора треперя докато пиша темата! преди малко майка ми говореше по скайпа аз бях с брат ми в другата стая и изведнъж някой дръпна бравата на външната врата аз и брат ми чухме. Незнам дали ни се е причуло но направо попаднах в шок никой не звънна а вънка не светеше смисъл не беше светната лампата в коридора вънка казах на майка ми и тя каза че е странно... часа беше 20:30 наистина може ли да е някой с лоша цел или ми се е причуло... но едва ли ми се е причуло щом и брат ми чу че бравата е дръвпната

Намалете хероина.

Мега фен Аватара на Colouring
    Защо просто не отидохте да проверите?Заключвайте се и това е.
    Пък може и да ви се е причуло.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    параноята те гонииии
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Може да ми се е причуло. Днеска защото малко прекалих с тревата... но за брат ми е чудно той защо чу..

Постни си го на стената във facebook Идете да проверите и се заключвайте следващия път ;]

Banned Супер фен
    Това си го писал преди няколко часа, а стресиран човек не си виждал, за да си наясно как точно се държи, обяснява, пише и реве накрая.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Само не можах да разбера, защо с брат ти не проверихте какво става?

Защото аз съм на 14 не че ме е страх много но все пак незнам кой може да стои зад вратата... а брат ми е на 5 не смеех да кажа на майка ми .... а баща ми е в чужбина.... моите предположения са че това неможе да е човек... кой ли глупак ще се опита да влезне след като часа беше осем и половина и точно от среща живее полицай... според мен не е човек

Супер фен Аватара на j_adore2
    Ами спри да прекаляваш с тревата и няма да ти се причува повече
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф Филмар! Някой полтъргайст освен ,а?! Аре спри с тревата , може някой пиянка да се е объркал,може някой нарочно да го е направил.Може ,ако се е блъсла отсрещната врата да е станал някакъв подобен звук.Кво се вкарваш! Баси...не можело да е човек! Вземи се в ръце!
    maDamn

^ смешници..много ви е голяма устата,когато не се случва на вас нали..искам да гледам отстрани лекичко как изпадате в подобна ситуация и се насирате от страх дали някой няма да влезе и да ви обеси ,а след това да пререже вените на майка ви и тя да умира докато гледа безжизнените ви тела..ако мислено минем през тази гледка,вие бихте се насрали от страх,но не,нека плюем момичето ,щото е на 14 и се е уплашило..

споко иначе ;о ,сигурно си гледала филм на ужасите наскоро ;о

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^ Ти сериозно ли ?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    НЕ БИЛО ЧОВЕК. Оооох ще припадна. Случайно да си чувала за циганите, които първо проверяват дали вратата е оставена отключена, за д аможе да грабнат нещо? ПФФФФФФФФФ
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    ^ смешници..много ви е голяма устата,когато не се случва на вас нали..искам да гледам отстрани лекичко как изпадате в подобна ситуация и се насирате от страх дали някой няма да влезе и да ви обеси ,а след това да пререже вените на майка ви и тя да умира докато гледа безжизнените ви тела..ако мислено минем през тази гледка,вие бихте се насрали от страх,но не,нека плюем момичето ,щото е на 14 и се е уплашило..

Много си зле честно, поне съм здравомислеща и не вярвам в такива простотии.Сори майкъл , амаа ако ще и на 10 да е тея истории не е било човек са тъпанарски!
    maDamn

или аз превъртам или е заради това че скоро баба ми почина и си въобразявам.. даже преди малко чух някой да ме вика по името а никой няма...

Град
    Beyond reality
    Легни и си поспи и не си вкарвай излишни филми
    maDamn

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Край ако влезе у нас крадец , по време когато съм вкъщи,ше му е голям край физически и психически

Повече от фен
    Вие се майтапите, но преди 7 години през зимата обраха няколко апартамента в блока и вечерта, в която е станало на нашата врата се позвъни към 9 ч. вечерта. Мама не искаше да отваря и само каза през вратата- Кой е? , защото не се виждаше през шпионката. Човека каза, че търси Иван, а майка каза, че няма в този апартамент Иван и това беше. Та след това се оказа, че крадците са звънели от врата на врата и където има човек - не пипат, а където никой не отвори и е тъмно- крадат.

Цитирай Първоначално написано от granger
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction

Много си зле честно, поне съм здравомислеща и не вярвам в такива простотии.Сори майкъл , амаа ако ще и на 10 да е тея истории не е било човек са тъпанарски!
    Така ли?Ти здравомислеща ли си?Защо не върнем времето назад и не питаме някоя от изкормените жертви на Тед Бънди дали са били здравомислещи след като са бивани изнасилвани и брутално убивани?Или да се върнем към BTK ,който причаквал жертвите си в къщите им преди да се приберат,връзвал ги и ги измъчвал,след което ги убивал и изнасилвал..те дали са били здравомислещи ?А?Или ти си на 13-14 и ти е много голяма устата,здравомислещо момиче (: ,не говори без да знаеш.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Кво като си на 14? Не можеш да ходиш да видиш кво става ли?

Ей, тоя страх, ще ви изяде...Спокойно
    awerw

Фен
    Град
    Костинброд
    Ей спрете да се гаврите с момичето/момчето бе.. чул/а е шум и се е уплашил/а.. вие какво нямате страх от нищо ли? И като е казал/а, че не е било човек вие веднага за някакви извънземни и паранормални неща си мислите.. вие сте филмарите за животни не си помислихте ами за някакви глупости...

А по темата на 14 подяволите за каква трева говориш Ако пак чуеш нещо такова не се свивай на топка а ходи при майка ти и и кажи да провери или да заключи вратата за да сте по-спокойни...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Въобще не е за ебавки!
    Преди 2 месеца ми откраднаха колелото от общото мазе на етажа, а преди 1,2 седмици в 02:00 часа през ноща докато си седях на компа се чу да се отваря вратата.
    Съветвам те ако има наистина някой и като чуеш шум от вратата НЕ ТРЯБВА да се криеш у вас,а да излезнеш пред врата по възможност със суитчер с качулка или някаква маска,която ти крие лицето и с нож тогава започни да викаш и да крещиш със всичка сила, за да чуят всички от входа и да ти помогнат!

Просто си заключвайте вратата след като се бриберете. \/

Оказа се че е било от въобразяване, но пак ми е чудно как брат ми усети ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си