- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална ориентация помоооощ
Здравейте!Не съм сигурна дали това е подходящият раздел за темата и знам че има мноого такива,но наистина се побъркваам : 8
Момиче съм и не съм сигурна лезбийка ли съм,нормална или би.Чувствам се като най-объркания чове на земята. Ясно е,привличат ме на моменти момичета.Но всичко е на периоди. Привличат ме и момчета. Първата ми голяма любов беше момче и свърши зле.Много се разочаровах от момчетата и може би това е повлияло. Просто имам нужда някой да ми каже: "Ти не си лезбийка". Сега съм така да кажа лезби перода.Харесвам момичета повече от момчета,но тези мои "периоди" се сменят много често. Не знам каква съм,но със сигурност знам,че ме привличат момчета и съм адски обуркана защо и момичета.
Кажете ако ви се е случвало и ще ви буда адски благодарна![]()
Скорошна статистика показа, че 60% от жените по света са бисексуални.
Просто явно си една от тях.
Е и аз съм такава, голямото чудо ... ще разбереш рано или късно точно каква си ... за сега си би![]()
Спокойно. Много момичета са си го мислили, сигурна съм. Не си лезбийка според мен.![]()
Благодаря ви мнооогоооИмах нужда да споделя с някого,ама не мога да ажа на никой. Наистина имах нужа да го чуя. Благодаря
))
Пробвай с момче и момиче заедно, а на който обръщаш повече внимание такива ще харесваш.
Може ли да съм момчето?
Хормони са.
И мен ме кефи идеята да се целувам/да спя с момиче, но знам, че в чисто психически аспект е невъзможно нуждите ми да бъдат задоволени от жена. Пък и физически съм привлечена от типично мъжки черти далеч повече отколкото от дълбоко деколте и стегнато женско дупе.
Да,предполагам,че е така. Четах някъде,че ако на лезбийка се инжектират женски хормони,тя ще стане нормална. Понеже сега,малко повече ме привличат жени, се чудя дали ще има ефект,ако пия естроген... Но за сега мисля да не предприемам нищо и времето ще си покаже.
Нищо недей да пиеш.
Ок си, просто си объркана. Това го лекува времето, а не медикаментитеГледай си уроците, други важни неща за себе си. Мисля, че прекаленото свободно време те тласка към ненужни мисли
![]()
Ако си права за естрогените те предупреждавам, че в спермата има много тестостерон, който може да те превърне в лесбийка.
Би сексуална си. Харесваш и двата пола. Точка. :P
Грешиш, грешишПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Епа така е, има жени с пишки!
На колко си години? Защото ако си в пубертета, то е доста възможно да е нещо временно.
Да,на 15 съм. Имам чувството,че всичко започна,откакто една фр ми каза как да мастурбирам и аз каквато съм любопитна опитах ;хх Сигурно ме мислите за супер перверзна,но не съм... Надявам се да е временно.Имам такова усещане вече от 3-4 месеца,но сега се усили...
Според мен просто ти се прави секс и са хормони, не толкова някакво действително привличане към същия пол.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти пък. На 15 се плющят, а ти мислиш, че ще те помислим за перверзна. Спокойно, мастурбацията е нещо нормално, дори повечето я откриват далеч по-рано от теб.Първоначално написано от daisy123
Ако те привличат момичета, окей, няма лошо да пробваш за да си наясно със себе си, но наистина не си мисли, че една жена може да ти даде това което един мъж може.
Защо си мислиш, че това е лошо?!Първоначално написано от daisy123
..защото е на 15. Правилно си мисли. Има време за перверзията.Първоначално написано от PinkPan7her
Да мастурбираш не е перверзно. Аз говоря за второто като опровергавам горният пост.
Първоначално написано от Sh@d0w