- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална ориентация помоооощ
Първоначално написано от PinkPan7her
И аз така.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Почти всеки си мечтае да е с би-сексуална. Уж по-лесно се навивали на тройки
Колкото по темата - К'во ти пука. Прави к'вото искаш, с когото искаш.
К'во е т'ва тъпо изказване "би ли съм, лезбийка ли съм, нормална ли съм?". Че к'во ? лезбийките/гейовете ненормални ли са? 2 ръце, 2 крака.. хора като хора. Не знам много смешно ми звучи това.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ха, на 15 си... пубертет..
Иначе мастурбацията е нещо съвсем нормално и не е перверзно, започва да става странно с възрастта, ако случайно започваш да го предпочиташ пред истинския секс.
Хората са бисексуални. Някои повече, други по-малко. Има ли значение?
Ти си съвсем нормално момиче.. няма за какво да се притесняваш и все пак в днешно време е модерно да си би-сексуален.. така че не се притеснявай.. С времето може това привличане към жени и да изчезне!![]()
![]()
Only God Can Judge Me!
Тя едва на скоро е открила мастурбацията, секс едва ли е правилаПървоначално написано от vampire_girl_
.
Сексуалната ориентация не се свежда само до физическия контакт има и емоционална привързаност.
Това, че се привлича и от двата пола автоматично значи, че е бисексуална. Нея я привличат и възбуждат момичета, дори секса с момче да й хареса повече, тя пак си остава би.
Ами и това че момче те е наранило оказва влияние.Разочарованието е подпомогнало да харесваш момичета,понеже не си очаквала всичко с това момче да завърши така.Сега тръпнеш в очакване,да разбереш дали и с момичетае така.