.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Най-хубавата книга на Тери Пратчет

Здравейте! Тези, които са чели Тери Пратчет нека споделят коя книга най-много ги е впечатлила. Аз все още не съм започнала да чета, затова въпросът ми е: С коя книга е най-добре да се започне?
    Например, за поредицата "Света на диска" казват, че няма значение с коя ще започнеш, други казват обратното.
    Освен за мен, мисля да взема на един приятел книга на Тери за РД, тъй като е споменавал, че мисли да си вземе някой път да го чете.
    (Става дума от поредицата "Света на диска".
    "Цвета на магията" е първа от поредицата, но най-малко за нея съм чувала много добри призиви? Вие какво ще предложите, надявам се има компетентни!

Banned Супер фен
    Няма значение с коя започваш, а аз имам всички в pdf формат и от време на време си ги препрочитам.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    За мен лично Последният герой е най-хубава, като за "начинаещи" по-добре Малки богове или Стража! Стража!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на bishop
    Аз първо прочетох "Цвета на Магията" и не ми хареса. Следващото, което прочетох беше "Господари и Господарки" от поредицата за Вещиците и останах очарован. Бих ти препоръчал да започнеш с "Морт". В нея става дума за Смърт, който решава, че като всеки добър занаятчия трябва да си вземе чирак. Много е добра. После можеш да прочетеш "Музика на Душата", в която пък става дума за дъщерята на въпросния чирак, която онаследява част от качествата на дядо си Смърт.

"Добри Поличби" е една от най-интересните, които съм чел, но тя не е за света на диска.
    Welcome to the end of the thought process.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Наистина "Добри Поличби" написана заедно с Neil Gaiman, е една от най-интересните му книги, но не е за света на диска.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Мисля, че "Малки богове" би била страхотно начало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си