.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Програма за дизайн на дрехи

Имам нужда от безплатна програма за дизайн на дрехи. Само да не е фотошоп, защото не мога да работя с нея. Помагайте с предложения и линкове.

Град
    qmbol
    PatternsCAD

Намерих си една Virtual Fashion Pro, сега ще я пробвам
    Някой накара ли те да се чувстваш специален и показа ли ти, че си оценен?
    Някой увери ли те, че си точно този, който трябва да бъдеш?
    И че да правиш онова, което обичаш е достатъчно?
    Някой припомни ли ти , че не си се появил на този свят, за да доказваш, каквото и да било?
    Ти си тук, за да бъдеш себе си, защото това е достатъчно...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Изтрих няколко коментара.

Моля, ако нямате какво да кажете или да помогнете не пишете. Още повече със заядлив тон.

По темата: като я пробваш тая програмка, кажи дали си доволен/на.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Изтрих няколко коментара.

Моля, ако нямате какво да кажете или да помогнете не пишете. Още повече със заядлив тон.

По темата: като я пробваш тая програмка, кажи дали си доволен/на.
    Мерси, че ги изтри.

Та по темата, пробвах я програмата, не е лоша, лесно се работи с нея, ама някак си ми се вижда недоизпипана, но пък си е free и не е трудна. Ако нямаш големи амбиции, става А за интериорен дизайн много ми харесва Google Sketch Up и Sweet Home 3D, като първата е малко по-трудна и трябва повече да се разучи, но пък довежда до по-добри резултати, а втората е по-лесна и приятна, но с по-малко възможности. Първата е повече за професионалисти, а втората, повече като за обикновен потребител, който примерно планува ново жилище.
    Някой накара ли те да се чувстваш специален и показа ли ти, че си оценен?
    Някой увери ли те, че си точно този, който трябва да бъдеш?
    И че да правиш онова, което обичаш е достатъчно?
    Някой припомни ли ти , че не си се появил на този свят, за да доказваш, каквото и да било?
    Ти си тук, за да бъдеш себе си, защото това е достатъчно...

Banned Супер фен
    Объркала си се за Google Sketch Up и Sweet Home 3D.На мен поне скетчъп ми върши работа, защото други програми, които ползвам най-лесно приемат този формат, а и двете мога да ти кажа, че са само за начинаещи.Не знам, с какво точно искаш да се занимаваш, но ако целта ти е да изглежда добре в изходен формат(след рендването) ползвай AutoCad, която е точно за дизайн.За скетчъп ще трябва да сложиш няколко плъгина, а Maxwell e най-добрият между тях, защото се ползва от почти всички подобни като Maya, 3dsMax и даже NUKE.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си