- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Червенокоса метълка вс руса чалгарка
VERSUS
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а става ли червенокоса метълка с цици на руса чалгарка?
НЕ!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ест че русата, щото ще прави по хубави свирки.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Има само 2 варианта!
sapphire5![]()
Червенокоса пънкарка що няма![]()
щот няма разлика между метълка и пънкаркаПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
sapphire5![]()
Червенокоса метълка![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Русата / Андреа ли беше / има и по-яки снимки.
Червенокосата тук повече радва.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
НЕ, ненененене, как така метълката водиайде малко стимул
![]()
![]()
sapphire5![]()
Нямаш никакъв вкус за снимки, ето по-яки.
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Личи си как на тая снимка няма и едно истинско нещо. Всичко е минало през PS... Тва е травестит не е момиче.Първоначално написано от awerw
ваУ рокс
Grell
Точно, това е гадното .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не ме привлича сексуално, много е изкуственаПървоначално написано от awerw
![]()
Тук не е
![]()
sapphire5![]()
:P
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
![]()
!
sapphire5![]()
ужас..Първоначално написано от awerw
мастурбира публично
![]()
или не ми харесват тези
sapphire5![]()
Естествено че чалгата е мноооооооооого над метъла![]()