- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Червенокоса метълка вс руса чалгарка
Червенокосата, щот е естествено чаровна и може да се показва без консулт с пластичен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не виждам тук някъде да съм писала че съм най- красивата.. как го измисли? или просто няма за какво да се хванеш вечеПървоначално написано от DoubleDMG1
![]()
и все пак не се имам за грозна.. нито за тъпа ;]
е жена без грим остава и да е красиваПървоначално написано от jumpin
![]()
![]()
![]()
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
тя не е само андреа спокойноПървоначално написано от jumpin
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
по принцип жена без грим > жена с грим, освен ако не е грозновата..Първоначално написано от DoubleDMG1
е така е ама кат се каже на момиче ни се смеят![]()
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
по принцип нито едната, ако требва да избирам между метълка и чалга'жийка...все пак ше избера втората (ако требва да избирам)
Първоначално написано от Ashenvale
!! ;d
И тая шафрантия я наричаш красива?
![]()
абе от фалшивите акаунти давате метълката, ама не може да се сравнява с андреа![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
кви са тия руси нацомбени ужасии бе
некви ънкави, баси вещиците
THIS:
![]()
nigga stole my bike
Много ясно русата, другите си избивайте комплексите колкото искате![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Да бе, комплекси. Тоя силикон как е влязъл там, мислиш? И по ква причина?Първоначално написано от straus
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Хич не ме интересува, аз за тоя силикон лев не съм далПървоначално написано от kalpazanka
ps. това против силикона също е комплекс![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Е кво лошо пък видяхте в силикона?
Всеки си има някакви комплекси и забележки.Защо човек да не ги поправи ако има възможностите?
Друг е въпроса дали е прекалено..
Мне, за мен това да се подлагаш на излишни анестезии е достатъчно красноречиво кой е с комплекси.Първоначално написано от straus
Ми ако носиш мигачи на мини купър в сутиена и не се харесваш... к'во треа да направиш, да буташ чорапи ли?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Първоначално написано от straus
![]()
Това за мигачите на мини купър може ли да си го сложа в подписа?![]()
епа турай го, щом ти прави кефПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Колко умело избягна спора![]()
sapphire5![]()
За силикона съм само,когато наистина е плоска дъска,не такива безнадеждни случаи като Андреа .. кефнало и е един ден,Крумчо дава парите що да не ги направи по-големи ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Ми къв спор, като това за мен е плод на болен мозък. Нормалните хора като влязат в болница и чуят за операция, се почват два реда сълзи и пак толкова сополи. А разни кокони се подлагат доброволно. Кефите им се, щот не виждате цикатриксите от оперативния достъп и не ви треперят гащите дали няма да отхвърлите присадката и да се стигне до ампутиране на гърда.Първоначално написано от awerw
Незапознати, ама иначе лапнали тая модна дума "комплекс".