- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Червенокоса метълка вс руса чалгарка
100 про ще е блонди![]()
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
русо, русо, ама не виждам да гласувате![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
az гласувахПървоначално написано от awerw
«Алло, мам?»
Обожавам червенокоси жени, особено когато са със светли кожа и очи. Харесвам и русото, но определено не го отъждествявам с чалгарките.
абе требва да изравним гласовете![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти си много странен![]()
Успокой се, нали е анкета, за да видиш гласа на мнозинството.. вижда се, че повечето харесват червенокоси / не знам, не съм гласувала.
Някой е гласувал от фейк акаунти сигурен съм![]()
sapphire5![]()
Това ми хареса.Първоначално написано от Verminaard
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Срещу естествено русото нямам нищо, но изрусеното е доста гнусно.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от miminko
Чакайте малко, аз не ви принуждавам с пистолет в гърба да сте съгласни с мен, просто изказвам гледна точка.Първоначално написано от awerw
За мен това уж коригиране-на-нещо-което-не-харесваш си е чиста изява на феномена на наклонената плоскост. Започваш с пълненето на устни /резултатът->http://signal.bg/uploads/news_images...rybig_1317.jpg /, след това позапълниш някоя бръчка и скула, после решаваш да запълниш деколтето, след пет години, когато времето отново остави следи по лицето, се решаваш на по-сложни и драстични операции и в един момент с безизразното опънато и ботоксирано личице заприличваш на нещо средно между клоун и мумия.
А и нали се сещате докъде ще стигнат пък тия силиконови гърди на 80 годишна възраст?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ѝААѝѝАѝАѝАѝААѝьАПървоначално написано от Nithael
![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
познавам 1 такава, беше червенокоса и чернокосаПървоначално написано от tqnko
накрая стана фешън
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Алло, мам?»
тянко спри да пишеш
Creative Technologie
добре![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
айде почнахме ги още 10 гласа и сме равни![]()
sapphire5![]()
ооо, откъде ми изровихте темата![]()
sapphire5![]()
Колко е стара тая темааа :дд
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ее колко да е ;д 3-4 месеца, то като кажем, че тук темите едвам се задържат ден-два ;д
sapphire5![]()
Руса чалгарка.
Ако е хубава - метълката, ако не, нито една от двете.
А защо пък точно чалгарката е руса, а метълката червенокоса?![]()