- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от помощ!
Ами значи аз съм на 15 години, а гаджето ми на 17 почти... Така проблемът е ,че ходим от доста време и той вече иска секс,а аз съм девствена... Той мисли,че ми е време,защото се влияе от приятелката ми,която е на 15 също и вече не е девствена... Той знае това ,защото с гаджето и са приятели ... Та така проблемът ми е ,че аз се чувствам готова от една страна,но от друга ме е страх... Какво да правя? Помогнете ми ще съм ви благодарна!
Почва се...
"Ако не си готова недееей"
"Той само те използвааа"
"Щом питаш значи не трябвааа"
"Кажи му еди кво сиии"
...
И какво да и кажат? "Ходи се еби"Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
Примерно?Първоначално написано от CupcakeKitty
Всеки го знае отговора на тоя въпрос. И за всеки си е различно. Няма смисъл да взимаме каквито и да е решения вместо някакво детенце.
Дам така е, никой не може да реши вместо нея, какво да правиПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
+Първоначално написано от imamkrasivouho
Пък и честно казано на нас ни е все едно какво ще правиш с вагината си... така, че.. не трябва да се влияеш от форум за това. Ако ти се е*е - е*и се..ако не - недей!
Помисли дали е човека, когото искаш да помниш цял живот, дали си заслужаваПък в крайна сметка не е болка за умиране. Ако искаш направи го
![]()
Струва ми се, че си малка за тази отговорност.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да не забравиш и едно кафенце да му направиш след като те опъне![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз не мисля, че има възраст за това. Плюс това не е чак такава отговорност това е просто едно желаниеПървоначално написано от kalpazanka
Няма да стане нищо лошо ако го направи с него и той не е човека - не е фатално, ама пък няма да си е заслужавало ...
Не е чак такава отговорност, хах. Ако, не дай Боже, лепне генитални брадавици, отде ще извади една шапка пари за лечение? Нали ги чета тук всеки ден "Как да кажа на мама това/онова?" "Бременна ли съм"/ "Личната лекарка/Гинеколожката се познава с мама/тате и ще ме изпее"/"Имам бяло течение, ама не искам да ходя на лекар. Кажете бабини рецепти." и прочие дивотии.Първоначално написано от Sahara
Ама верно, права си, явно вие по подразбиране сте си безотговорни.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами ако прави безопасен секс, не е чааак такава отговорност. Секса все пак се прави с удоволствие и желание, но и с глава на раменете, която не е само за носител на оралния удовлетворител.
Та, мила ми девойко, ако все пак се решиш на тази стъпка, прави секс с предпазни средства и се наслади, не се спичай.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Значи не си готова.Първоначално написано от sweetangel23
Изчакай.Първоначално написано от sweetangel23
Мисля ,че сте прави всички именно и за това исках съвет от по-възрастен благодаря ви на всички... Ще почакам още не съм готова за това..![]()
виж темите надоло и намери отговора на въпроса си
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Нищо страшно няма![]()
Не беше ли ти тая дето я беше шубе да не е бременна?!Първоначално написано от Sahara
![]()
Имаш време, и това ще дойде..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd