.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Banned Супер фен

Със слаба машина толкова

http://www.videoclip.bg/watch/79458

Пускам темата, защото гледам с фотошоп се хвалите, а на мен ми е много скучен и е време да пораснете и вие.

Banned Супер фен
    http://vbox7.com/play:9cf65bcb8c

Ако взема да давам всичко, което съм направил това ще е най-посещаваната тема.

Banned Супер фен

Banned Супер фен

за толкова добър ли се мислиш,та спамиш всичките 3D неща,които правиш навсякъде ,а 50% от постовете са ти свързани с това,че парадираш как правиш 3D неща,а другите не го могат .

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    за толкова добър ли се мислиш,та спамиш всичките 3D неща,които правиш навсякъде ,а 50% от постовете са ти свързани с това,че парадираш как правиш 3D неща,а другите не го могат .
    Абе човек, всеки път ми четеш мислите
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    Не е трябвало да ви разделят, но сиамските близнаци не са добре приети в обществото.
    Понеже си тъпа патка ще трябва да ти обяснявам, че тук е мястото, където да се дават направените неща, а спам е когато двама цигани ти го набутат в задника и остане място и за трети.

Цитирай Първоначално написано от torVPN
    Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    Не е трябвало да ви разделят, но сиамските близнаци не са добре приети в обществото.
    Понеже си тъпа патка ще трябва да ти обяснявам, че тук е мястото, където да се дават направените неща, а спам е когато двама цигани ти го набутат в задника и остане място и за трети.
    ей селянин
    знам че си пенсионер и нямаш друго място за изява освен да си набутваш шитавите неща в лицата на хора,които никога не са се занимавали с това с надежда да те помислят за велик.
    Хубаво да си постваш нещицата,няма проблем,ама ти го спамиш абсолютно навсякъде,главно в кофата и секи път ти е намек,че правиш не знам си какво на 3D ..
    + това

Ако взема да давам всичко, което съм направил това ще е най-посещаваната тема.

Пускам темата, защото гледам с фотошоп се хвалите, а на мен ми е много скучен и е време да пораснете и вие.

^
    лол,ти сериозно ли?

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Banned Супер фен
    Да не те засегнах, а пиша само истината и не е моя вината, че си куха кратуна, която носи галоши, за да не се мъчи по час с връзки на обувки.
    Точно пък в кофата *******(не знам как му е ника) днес спамеше с линк за клип, който е свалил от тубата и го е качил в бокса, но ти нали си много умничък.Спам се водят много неща, но не мисля, че карам някой да гледа нещо без да има няква връзка с него.

Мега фен
    Пич ,трагичен си.
    Т'ва ще го прави дете след 20-40 часа 'учене'.

Аре извинявай ,ама ....

лол.

Banned Супер фен
    На дете ще му трябват повече, а нарочно съм показвал неща, които всеки след седмица заместване на игрите с работа с програми ще може да прави подобни.
    Някои хора просто изпитват удоволствие да дават ниски оценки на клип направен от някой, който не харесват и не бих направил грешката да си давам добрите неща тук.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Много си интересен обаче. Все едно аз да показвам какви проекти(сайтове) съм направил и да кажа, че някой, който засега се занимава с HTML, да му кажа да порасне и да мине на PHP, ASP(X), Perl, Python и т.н.
    Все едно да ти кажа да ми направиш скрапър, а ти да си нямаш понятие от това, и аз да ти кажа "ми порасни".

И все пак рендерите не са ти толкова идеални. Чупят се на места. И ти имаш да растеш още.
    Последно редактирано от relax4o : 12-01-2011 на 20:15
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от relax4o Виж мнението
    Много си интересен обаче. Все едно аз да показвам какви проекти(сайтове) съм направил и да кажа, че някой, който засега се занимава с HTML, да му кажа да порасне и да мине на PHP, ASP(X), Perl, Python и т.н.
    Все едно да ти кажа да ми направиш скрапър, а ти да си нямаш понятие от това, и аз да ти кажа "ми порасни".

И все пак рендерите не са ти толкова идеални. Чупят се на места. И ти имаш да растеш още.
    Правене на сайтове ми беше интересно преди година, а със слаба машина като мен ти гарантирам, че и Pivot ще ти е трудно да ползваш.Израза 'чупят' не знам как го разбираш, а и не мисля, че самият ти си наясно.Това ми е хоби, но в сравнение с хора, които серизоно се занимават съм достатъчно добър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си