- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви
Интересно ми е карат ли ви се,наказват ли ви и за какво?Преди имаше много такива теми,на тe са стари,а не видях да има нова такава,така,че нападайте![]()
Не,все пак съм на почти 19,и ще е смешно на тая възраст да ме наказват.
Майка ми само ми се кара някойк път, апък баща ми седи и гледа сеир.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Не, но като бях малка доста предупреждения за наказания отнасях. И пак само до тях стигаха нещата.![]()
Когато съм била на 3-4 годинки, майка ми се е била ядосала за нещо и ме е наказала да стоя заключена отвън на терасата. Аз обаче от яд съм теглила един шут на вратата, която е била стъклена. Като по чудо съм се разминала без никакви рани и одрасквания.
След този случай, майка ми е била категорична, че повече наказвания няма да има.![]()
И спря да се върти за миг земята..
^ Хаха. Буйно момиче си била.![]()
Мен никога не са ме наказвали. Въобще при нас наказания, ощетения, закани и всякакви подобни неща не се толерират.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ми една вечер бях гепцал колата на бащата, и той като се усети ме наказа 1 месец никакво каране дори на полигонана 17 съм
От няколко години не се е случвало. Иначе преди редовно оставах без компютър, без телевизор и със забрана за излизане с приятели, кофти беше.![]()
Не,никога не са ме наказвали.За сметка на това обаче доста често ми правят забележки.
НЕ![]()
Карането мога да кажа , че е всеки ден. Рядко има ден , в който сме спокойни. Но за сметка на това не са ме наказвали , съмнявам се и да го направят някога.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Никога не са ме наказвали за нищо, но дори и да решат мисля, че вече е малко късно щото съм над 18годаз съм си добро дИтЕ по принцип
![]()
Караници има всеки ден,но никога не са ме наказвали.
само ми се карат![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от cigarettekisses
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Охо колко пъти... направо е ужасно... амам аз никога не си изпълнявам наказанието![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
в 8ми клас ми взимаха лаптопано вече не
дърта съм вече за наказания и превъзпитание.
от време на време ми се сърдят за някакви глупости и решават да не ми говорят с дни, което мен ме устройства идеално.![]()