- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Промяна в плановете - пак за Софиянци
Тъй като е опасно да си взимаме стая, решихме да прекараме нощта в заведение с жива музика и после дискотека - препоръчайте с добра кухня и добри цени![]()
аз съм за Зенобия !! там е готино, пускат от време на време и от твоята музика, има ии наргилета.... и е готино![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
В "Архимед" е супер яко. Винаги ходя там като се съберем с дружките. То е нещо като механа. Някво гръцки стил е и музиката е яка. Преобладава хеви метъл, в някой от ъглите има специални платформи с пилони на тях и 60-годишни чичковци от дома за стари хора танцуват там. Но пък за сметка на това сервитьорките са прекрасни ... Ако има дадеш бакшиш ... голям бакшиш!
ама кажи кво точно ти трябва....
1.диско/бар
2.какъв стил музика
3.в коя част на София
Кръчма-Градина в Студентски град, но ако смяташ да пиеш водичка за 60 ст. не е твоето място.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Предимно чалга, около гарата или НДК, и да работи цяла нощ по възможност![]()
FTW?! Сега като се сетя от колко време не съм ходил там и лошо ми стана :gПървоначално написано от thegreenzombie
ТАм нямаше ли и снукър маси?
Space точно в подлеза на НДКПървоначално написано от EinGutesKind
Пускат всякаква музика
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Липс , Есенс , Адонис , Мистик ..
Всичките са около кръстовището на Христо Ботев и Ал. Стамболийски![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
нда, има... за снукър и билиард... което го порави ое по-готиноПървоначално написано от InnoraX
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
До колкото знам, Амор отдавна няма. Сега се казва Swing и е пиано барПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Дам там атмосферата и обстановката са.... уау. Доста приятно място наистина. +1Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
още има снукър,правиха ремонт на частта със сепаретата и не ми харесва вече,апък и е последното място,което ще избера ако трябва да вися цяла нощ там...Първоначално написано от InnoraX