- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вярвате ли
във вещици, демони, духове и свръхестествени неща? Страх ли ви е от такива? Приемате ли ги на сериозно?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Вярвам във винкела!Пред винкела всички сме равни пред голфа бавни!
wut about evil clownsПървоначално написано от cweeet
.не мога да кажа страх,но са си доста адреналин ,примерно да отидеш в някоя изоставена къща или пък нещо като болница/затвор/сиропиталище..леле няма такова изживяване,супер якото е,ем те е страх,ем адреналина ти се вдига =О
бил съм и ме радва. .
но в демони примерно не вярвам,по-скоро в разни души/духове
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
в последните две - да
дори съм сигурна за себе си, че има. Просто съм преживявала доста неща и до ден днешен си ги преживявам и знам,че ги има..
again..kindaПървоначално написано от lightcameraction
Може би има,но не съм се срещала лице в лице с такива, въпреки че искам :Р Не ме е страх изобщо.![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Човешкото въображение може да роди безкрайни комбинации от фантастични свръхестествени същества - от караконджули до бог.
За мен този факт е достатъчен, за да ме убеди, че не съществуват. Други обаче някак си все едно нарочно се стремят да узнаят за всички съществуващи фантастични идеи и да повярват на всичките.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не. Интересно ми е да чета за тях.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Евала ! И за двете съм съгласен !Първоначално написано от capslock
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
От изредените общо взето май не вярвам в нито едно. Обаче в окултните неща и астралния свят - вярвам. Доста ми е интересно да чета за такива неща.
NOH8
Не.Това са неща измислени от някого,който е искал да изкара много пари.А извънземните не са измислица .. Няма как в 127 719 861 379 843 500 000 000 километрова Вселена да сме сами ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Иска ми се да съществуват. Иначе.. ега ти скуката. Не съм се срещала с тези приятели, за това не мога да кажа "да, има ги!"
Преди години ме беше страх от педофили в аха...вече и те не ме зарибяват.
Sad panda.разширение за картинка
Respect my authoritah