- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво искате за Коледа?
Единствено искам да завърша с тройка по математика първия срок .. нищо друго не ми трябва. ; DD
Сега сериозно.
Честно казано, не искам нищо, ако говорим за материалните неща. Не само, че не ми идва на ум нищо, ами и вече всичко това с подараците го смятам за ненужно. Явно за сега съм имала всичко, което мога и искам да имам за моята възрат. Пък и не е нужно да е празник, за да си позволя дадено нещо. Относно останалото, него мога и сама да си го осигуря, а и така трябва да е.
Последно редактирано от Leona. : 12-22-2011 на 08:18
Парички, но вече съм голяма за тези работи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
за коледа от нашите не искам нищо искам те да са по-щастливи и да имаат много повече пари ... а за мен искам да съм истински щастлива, а не само да се правя пред другите както е сега. Искам да срещна любовта, която търся. Искам да имам мнооого късмет, да имам по-добри оценки и да всички с китари аз имам китара нека се научамай много неща искам но мисля че наистина са ми нужни. А за материалните неща. Ако искаш нещо можеш да си го позволиш винаги...
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!