.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Вече го получих...

Мега фен Аватара на Concussion
    Искам да си имам собствен харем.

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    От материалните неща доста,но все пак ми се струва абсурдно да изцеждам нашите за глупости.Доста време има,ще се измисли нещо.
    От нематериалните искам най-вече здраве,щастие и любов.И на всяка нова година си го пожелавам,но не винаги желанията ми се сбъдват.
    И аз така......
    I'm beautiful in my way....

Единствено искам да завърша с тройка по математика първия срок .. нищо друго не ми трябва. ; DD

Сега сериозно.
    Честно казано, не искам нищо, ако говорим за материалните неща. Не само, че не ми идва на ум нищо, ами и вече всичко това с подараците го смятам за ненужно. Явно за сега съм имала всичко, което мога и искам да имам за моята възрат. Пък и не е нужно да е празник, за да си позволя дадено нещо. Относно останалото, него мога и сама да си го осигуря, а и така трябва да е.
    Последно редактирано от Leona. : 12-22-2011 на 08:18

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Парички, но вече съм голяма за тези работи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

за коледа от нашите не искам нищо искам те да са по-щастливи и да имаат много повече пари ... а за мен искам да съм истински щастлива, а не само да се правя пред другите както е сега. Искам да срещна любовта, която търся. Искам да имам мнооого късмет, да имам по-добри оценки и да всички с китари аз имам китара нека се науча май много неща искам но мисля че наистина са ми нужни. А за материалните неща. Ако искаш нещо можеш да си го позволиш винаги...
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си