- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ами аз нямам кво да прая :д
и реших да ви питам.. как да си кръстя албума във фейсбук![]()
![]()
малко разнообразие да има.. апък съм сигурна че тука ще ми дадете най-оригиналните мега ненормални идеи, дето са супер простотии :д аре :*
Първоначално написано от BladeDancer
Това ти ли си на аватара?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от Perchem
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
one look and will love me![]()
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
me, myself and i :3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nigga stole my bike
да, или пък ''снимчици''Първоначално написано от horacio
бтв starburst благодаря, така го кръстих :д
Perchem, ако нашите ми нямаха фб-ка щях.. :д
ФБР ще сейвнат някъде новият ти все още не съществуващ албум и като станеш известна и богата ще ти пуснат снимките в интернет и много ще ти се смеят.
той съществува, просто исках да го преименувам :сПървоначално написано от needle
а и като стана такава ще им платя и няма да го направят ;о пък и то няма закво да ми се смеят казано честно. Освен че на една снимка с класа, където съм тагната съм си затворила очите -.- ама всеки има по една такава снимка!
Във ФБР работят тежка категория сеирджий, събират данни за хората по света, когато решат, че някой е прекалено скучен му преправят автобиографията и му се гаврят със снимките, после плащат на хора като Джулиан Асандж (основателя на уикилийкс) и гледат сеир.Първоначално написано от fen7asy
BUT, по едно време се появяват Анонимните и им изкарват всичко през носаПървоначално написано от needle
![]()