.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен Аватара на mine

Почвам диета и това е !!

Хей..
    Поразтърсих се в нета по тема диети..
    Искам ХУБАВА диета без гладуване за 10 дни например и да я повтарям 2-3 пъти с почивка от 3-4 дена

2ра смяна съм.. сутрин може да закусвам с мюсли, за обяд да си направя филийки в къщи с топено сирене например (2 филийки т.е един тост) пък за вечеря вие ще ми предложите нещо

Физически мисля сутрин 50 коремни преси (като за начало), скачане на място(понеже нямам въже) и така..

Ще подейства ли според вас ?
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тези коремни преси ме съмняват. Всички си мислят че ще добият плосък корем с много коремни преси. Да ама не. След 10-тата се изморяваш и останалите 40 не ги правиш правилно и следователно резултата е нулев. Също така, за да добиеш плосък корем, само коремни преси няма да помогнат - трябва да тренираш всички части от тялото.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
    Тези коремни преси ме съмняват. Всички си мислят че ще добият плосък корем с много коремни преси. Да ама не. След 10-тата се изморяваш и останалите 40 не ги правиш правилно и следователно резултата е нулев. Също така, за да добиеш плосък корем, само коремни преси няма да помогнат - трябва да тренираш всички части от тялото.

Съгласна съм.Или тренираш всичко,или тренираш нищо.То зависи и от структурата ти,но все пак...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
    Блаблабла глупости. Мускулите на корема най-лесно свикват на натоварването. Идеята е да направиш колкото можеш, но правилно резултатът не се губи! Мога да ти го кажа от личен опит. За плоския корем- правиш коремни преси коремни преси, за останалите части на тялото - правиш упражнения за останалите части на тялото.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Диетата разбира се,която мислиш да спазваш меко казано не струва

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    хахахах любимото ми.обоснови се де?

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Мюсли,филии,топено сирене - не виждам кво има се обосновавам и шимпанзе ще разбере ..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Мюслите са засищащи, но калорични. Топеното сирене, също. Въпреки това, са полезни, ако ги ядеш в малки количества. Яж повече салати, плодове и спортувай. Това е.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Мюсли,филии,топено сирене - не виждам кво има се обосновавам и шимпанзе ще разбере ..
    И какво им е на мюслите? Мислиш, че не трябва да фигурира храна в менюто й..или???

Мисля,че трябва да ги замени с овес,тва мисля!
    И като ще сваля да го прави като хората.
    50 грама овес сутрин стигат.
    От там нататък въглехидрати само от зеленчуци.Без глупости като филии,топени сирена,да вкара и 2-3 банички с един голям дюнер,за да й кеф най-добре ? .....

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Така до Коледа нали?

Пробвай едно ВМ-НВД и виж как ще е.После просто ще поддържаш,но трябва да знаеш - мисълта ти ще е насочена към храната,не като отслабнеш с 5-6 кг и айде на старото..

Пробвай едно ВМ-НВД и виж как ще е.После просто ще поддържаш,но трябва да знаеш - мисълта ти ще е насочена към храната,не като отслабнеш с 5-6 кг и айде на старото..

Извинявай, какво е ВМ–НВД ?
    Сори за тъпия въпрос ама просто не знам какво означава

Иначе благодаря аз отговорите.. ще пробвам нещо друго щом не става с тостове..

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Ей, този Google, голяма мъка е да отворите търсачката...
    ВМ - НВД = Високо-мазнинна - ниско-въглехидратна диета; Има купища от информация по диетата, просто потърси.

Цитирай Първоначално написано от mine

Извинявай, какво е ВМ–НВД ?
    Сори за тъпия въпрос ама просто не знам какво означава

Иначе благодаря аз отговорите.. ще пробвам нещо друго щом не става с тостове..
    ВМ-НВД е Високомазнинна-нисковъглехидратна диета,но според мен това не трява да се нарича диета,а хранителен режим.Мога единствено да те посъветвам да не правиш никакви диети,а да се придържаш към хранителен режим и да тренираш.Диетата за мен е нещо временно,дава временни резултата,докато режима е постояннен,но за да има ефект от него трябва и спорт.Ако правиш само коремни преси,а не правиш никакви кардио тренировки по-скоро корема и паласките ти ще станат по-големи.Има още купища неща,за който трябва да знаеш.Ако искаш ми пиши на ЛС...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не знам каква ти е фигурата, ама ако имаш коремче и паласки, само ти трябват още мазнини, както ти препоръчват. За мен това е диета подходяща повече за момчета. Аз килограми свалих, но коремчето остана, което обезсмисля всичко и си докарах висок холестерол и по-висок процент на мазнините в тялото. В моя случай я прилагах заради грешни инструкции от лекар.

И защо да е "повече за момчета" ?
    Този хр.режим носи резултати,но след това резултатите може и да се запазят,може и да не се.Това не означава,че диетата не е добра.Няма диета,при която след нея,ако почнеш да ядеш по определен начин (повече от нужните калории) да не качиш и обратното.
    Просто има някоя,която има повече резултати,тоест с тренировки + нея можеш по-лесно да премахнеш мазнините,без да стопиш мускулна маса(като стопиш повече мускулна маса от колкото мазнини ти овисва и кожата,появяват се стрии) . Много добро сравнение може да се направи тук с ВМ-НВД и 90 дневната диета например.

И защо да е "повече за момчета" ?
    Този хр.режим носи резултати,но след това резултатите може и да се запазят,може и да не се.Това не означава,че диетата не е добра.Няма диета,при която след нея,ако почнеш да ядеш по определен начин (повече от нужните калории) да не качиш и обратното.
    Просто има някоя,която има повече резултати,тоест с тренировки + нея можеш по-лесно да премахнеш мазнините,без да стопиш мускулна маса(като стопиш повече мускулна маса от колкото мазнини ти овисва и кожата,появяват се стрии) . Много добро сравнение може да се направи тук с ВМ-НВД и 90 дневната диета например.
    90дневната е за 80килограмови отчаяно-опитващи се да отслабнат жени. За едно момиче е най-добре да си направи режим, съвпадащ с калориите нужни за да издържи през деня и достатъчни за физическото и натоварване. + упражнения и тичане.
    Вие тука я затрупахте с безкрайно тежки диети, които са по-скоро за възрастни хора с наднормено тегло.

Вие тука я затрупахте с безкрайно тежки диети, които са по-скоро за възрастни хора с наднормено тегло.
    И как ще се аргументираш?
    Значи този тип ядене е само за възрастни (над 18 или може би над 50 години).
    Всеки ден тук бисерите стават все по и по.

И как ще се аргументираш?
    Значи този тип ядене е само за възрастни (над 18 или може би над 50 години).
    Всеки ден тук бисерите стават все по и по.
    Ами не виждам смисъл дете да се измъчва с 90дневната. Нея я спазваше баба ми, като лекарите й казаха, че е с наднормено тегло и трябва да се нормализира.

И от там пък и разбираш и кви са биле лекарите

Не знам какви са били, но не виждам причина дете с ненаднормено тегло да спазва такава диета.

Тя сама си иска хр.режим.
    Сега дали има какво да маха,дали няма е друг въпрос..
    Лошото е като удари стена и не знае кво да прави.Щото много често се случва особенно при момичетата с поднормено тегло,които не знаят как да се хранят и тренират

Ейй само няма да се карате !
    Пробвах 90 дневната диета, но просто не е за мен..20 дена продължи и не свалих нито 1 кг нито се чувствах по-добре..За това искам диета за 10-20 дена която да я повтарям..

БЛАГОДАРЯ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си