- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предлагане на секс директно на непознати момичета
дублиран, за триене
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-14-2011 на 19:35
Welcome to the Jungle...
Винаги съм бил скептично настроен към тея директни секс оферти, особено пък към непознато момиче. Тея опити се увенчават с положителен резултат в не повече от 5% от случаите, в останалите - провал, а понякога излъгациите са наистина големи. Когато станеше дума за жени и свалки дядо ми обичаше да казва "внимавай в завоя, да не ядеш боя", мисля че и в случая върши работа.
Живеем в жестока реалност и е някак логично хората да са предубедени и враждебно настроени към непознатите. Особено нощна София си е джунгла, нагледал съм се на достатъчно батални сцени, разкавали са ми достатъчно и съм бил близко до това да си изям боя за едното нищо. Обаче нека всички "много смели девойки" да си държат ножовете, електрошоковете и боксовете по чантите, защото агресията поражда агресия и сами могат да си навлекат такива неща, квито и по хорърите не са гледали. "Со кроце и со благо" е значително по-хитра тактика.![]()
Welcome to the Jungle...
риск - печели, риск - губи....
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Неее, не нож! ... Вадиш им един джойнт и вместо да ти се нахвърлят ше те изпратят до вас!!! ..... шегата на страна ... По темата ... ако при мен дойде някой такъв и ме попита подобен въпрос ще му се изсмея в лицето .. а, ако съм в лошо настроение може и шамар да му ударя .... тва е пълна проява на неуважение и честно казано не вярвам някоя да ти се навие, освен ако не работи на магистралата
![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Аз по голяма мишка от тебе не познавам. Да наистина те познавам 91 си, от Варна учила си в Икономе, сега си в ТУ-Варна 2 ри курс. Айде да не знаеш много, че да не ядеш мъжките шамари, как ти се струва офертата
Това е към Dragon lady "мацката" с виртуалното самочувствиекоято е маса умряла на живо
Поне момчето се пробва с директните оферти, ти искаш да му убиеш мерака. Не са занимавай в теми, в които нямаш какво да кажеш, че да не ядеш шамарите ти казвам
Последно редактирано от yokozunata : 01-31-2012 на 16:09
Тя го каза най добре. Погледнете нещата от добрата страна. Колко мъже ще имат смелостта да се изправят и да кажат на красиво момиче.. така и така много ме привличаш, искам да спим. КОЛКО ? Жалко само, че колежката оценява този факт.
ПС. djipsito, искам да се запознаем с тебе, сигурен съм, че има какво да си кажем![]()