.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Оплаквате ли се от съседите си?

При мен нещата са зле. Отдолу имаме един глухар, дето пуска телевизора на МАКС и се чува при нас и непрекъснато се карат с жена му...но това не е истинският проблем..точно до моята стая, имам едни съседи, които са социално слаби и имат 4 деца Знам, че са деца, но аре стига непрекъснато крещат, шумят и всичко в стаята се тресе от тия идиотчета (доста изнервен съм) и се събуждат по нощите и пак викат..предпочитам някой да пуска силно музика пред това, защото преди съседа като нямаше деца пускаше силно музика. Кажете ми как да се справя с този проблем, немога да издържам, непрекъснато им тропам по стената, направо си счупих ръката, те не отбират!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ехааааа....не съм единствената ааама при мене е по-зле..! при мен съседките правят там с некви мъже секс и тая пъхти кат неква овца, събуждам се и после нямааа заспиване!

Град
    Шумен
    във всеки нормален блок има такива особи.

Над нас децата са 2 и с баща си
    постоянно играят хоро и надуват народна музика ;х Лягат към 2,3 и стават в 6 о.О
    Крещят постоянно и всяка пролет и есен по един месец ремонт ..

До мен малко разврат на едно момче с приятелката му + 'музиката му' ,от която аз чувам (усещам) само басовете.

В входа постоянно се чува крещене м/у 4ти и 6ти етаж :
    -Марийке, върна ли са мааа?
    -Върнах се бе, върнах се. Що питаш ма?
    -Ми отивам при баба петя, ти ходи ли при кичка?
    -Не ама йонка яйца и била донесла.

иначе от другите съм доволна
    ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Аз се оплаквам,че всичките(почти) са голеееееееми клюкари..то навсякъде е така,ама тези моите влизат в рекордите на Гинес по клюкарене..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u

постоянно играят хоро и надуват народна музика ;х Лягат към 2,3 и стават в 6 о.О

До мен малко разврат на едно момче с приятелката му + 'музиката му' ,от която аз чувам (усещам) само басовете.

..
    OMG!

Град
    Плевен
    има една бабичка дето мн ме ядосва

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    София
    Оо нищо ви няма,ние имаме едни дето всяка,ама всяка ПЕТЪК вечер или се чукат с всичка сила,така че целия блок ги чува,или се карат и трошат някви предмети,добре че е петък,щото тва ако ми го направят през седмицата просто не знам

Цитирай Първоначално написано от gabi7u

..

Аз не се оплаквам..
    Друг е въпроса дали те се оплакват.
    Ама аз какво? Искам музика.. какво само ми се карат.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Уффф ..! xD В нашия вход има една бабичка, дето 24 часа звъни на вратата и иска кви ли не неща .. ;xx Ужасна е!! Веднъж ме събуди в 4:30 сутринта .. ;xx Идеше ми да я гръмна!!Дъщеря и я била ударила.. ;xx Еми то и аз на нейно място бих я ударила щото тая не остава дъщеря си, мъжа и и детето и намира! Бие детето и крещи .. А е на 80 год. някъде .. Веднъж рязах нещо, и тя звънна а аз сама във къщи .. Забравих ножа в себе си и като отворих
    - Айди махай тоз нож маа ..
    Аз мълча и я гледам злобно, а тя иска баща ми да говори с него .. Аз
    - Няма го ..
    - Каквоооо?
    - НЯМА ГО!
    - Каквоо?
    - НЯМА ГОООО!
    - Не чувам дай по-силно!?
    - Ай чао.. - и и затворих вратата под носа .. ;xx
    След тва звънеше 20 мин на вратата, и спря .. Мноооого тъпа жена .. ;xx
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Всеки има такива съседи !
    Над нас живее една, която точно като тръгна да лягам (към 3, 4) и тя усилва музиката на мах и сиг. целия блок я чува.
    А под нас живее един, който се беше оплаквал от мене защото съм тропала до 22:30, а той си лягал в 22:00 и казал, че не мога да тропам преди и след 12 и после от 14:00 до 16:00 и след това до 22:00 и след 22:00 часа. Не разбирам само кога мога да тропам.

Цитирай Първоначално написано от ggirl4eto15
    Не разбирам само кога мога да тропам.
    охх, ти ме разби !
    Имаме една.. само ми вика ,че кучето ми щяло да я изяде и като тръгне да слиза от асансьора си подава само главата и се оглежда за кучето ми..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Над нас живее един, много странен Винаги когато ида до тоалетна или изобщо като вляза в банята, го чувам ту да се къпе (дотук добре) , да говори по телефона, да се кара с някого, да се хили по 15 минути, да ПЕЕ. Понякоа се чудя, по дяволите, тоя в банята ли живее?!
    А под нас съседа непрекъснато прави някаакви ремонти, в дните когато нищо не бръмчи ми става странно вече ..
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Хахаха, много се смях, докато четох всички мнения
    Ох и много се развам, че не живея в панелен блок
    Не се оплаквам от шумове, но от съседката отдолу смърдииииииииииии!
    Тя е няква алкохоличка, вътре в тях е адската мизерия, на всичкото отгоре има и котка и аз ви казвам, само като слезеш на асансьорната площадка на нейния етаж и ти идва да повърнеш.... Отвратително е.
    А и касиерката като минава да събира таксите и нали се плаща такса, ако имаш куче. Аз нямам куче, но имам заек, който извеждам с каишка, но от нас до навън го нося на ръце, та тя искаше да й плащам такса за заека... Аз й казах да ходи да се гръмне и така

О да, мога да се оплача от всеки един съсед.
    Семейството отгоре са сякаш хипопотами, които си организират всеки ден надбягвания. Целият блок се тресе от тях. Какво правят, не знам.
    Съседът от долу пък решил да маха едни тръби, но ни спестил това. Няма да ви казвам каква ми беше реакцията, като влязох в хола, погледнах случайно надолу и го видях през дупката
    Отделно мога да говоря и за клюкарите на блока. 2-3 жени и 1 мъж ! Единствените хора от целия блок, които знаят, че не ги харесвам. Не крия ненавистта си към тях, не им спестявам нищо. С тях мога да разказвам много случки, мога да кажа колко пъти са ме провокирали и т.н.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Никви проблеми, целият вход си думкаме музика и си правим среднощни маратони..
    6б3З10

Повече от фен
    под нас има една ненормалница ;д обвинява ме, че съм хвърлял торби и чували с боклук през прозореца, хвърлял съм бомбички в терасата й, хвърлял съм манджа по прозореца й о.0 бахти ненормалните хора

Град
    София
    Норамлно е,споко.
    Сега ще ти кажа моят случай.
    Начи..
    Над нас има семейство с 2 деца..те попринцип,сите българе са си шумна фамилия,като италиянците..Голямото не шуми.
    Но малкото то е 8г.като почне да тича и скача,все едно бик са довели горе.. то е едно такова..баш биче си е.
    Набитичко..
    Пък в съседният тристаен апартамент,до нас,има една луда бабичка,която постоянно чука..по врати и прозорци.Отделно тъпите псета на съседите лая...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    живея в къща и нямам такива проблеми
    балъците в панелките да се оправят
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Аз винаги съм във война с всички от входа Особено със съседката ! Тя е толкова противна бабичка Само се прави на интересна и не ми дава да се возя на асансьора
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

При мен е обратното Леглото много ми скърца и съседа отдоло само се оплаква , пък и някой път майка се развика или нещо такова . Единственото ми оплакване е че тея отгоре като местят столовете не ги дигат и се чува ацкото скърцане

Повече от фен
    Град
    Русе
    lolz, добре че не съм в блок! Иначе тука квартала спокоен, няма от какво да се оплаквам (с изключение на 1 кръчма на 50-100 метра от нас, ама тя работи 2 пъти в лятото и толкова. ).

От всеки съсед се оплаквам ! ;д
    Ужасни са.Тези над нас са най-най- ужасни.. конни надбягвания ли си правят какво не знам,но се тресат прозорците в нас ;д вратите им скърцат,леглата също,постоянно народно слушат,ремонти се правят през 1 месец ..
    До нас живеят едни и вратата им е тежка като я засилят да я затварят ужс... аа децата им ;х чалгата на макс токчетата и се започва тичане по целия апартамент + истерични викове
    и надолу вече са клюкари
    You Smile Make Me Fly.. ^^

Нее, съседите ми са добри хорица. Понякога аз ги тормозя със силна музика по никое време, но никога не са се оплакали.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз живея в къща на 3 етажа - ние сме на третия, под нас са вуйчо и семейството му, а под тях баба и дядо. Познаваме си се и общо взето не си правим проблеми, но братовчед ми отдолу има отвратителния навик да си усилва колонките на буфера на макс и вечерно време към 2-3 почват да се чуват звуци от скайп и кво ли не А и те по принцип цялото семейство са "леко" гръмогласни и дори, когато си говорят спокойно всички си мислят че се карат Дядо ми също е доста писклив, но общо взето не си създаваме проблеми в къщата. Виж, съседните къщи вече са друго нещо - от 5-те заобикалящи ни страни си говорим само с 1 съсед дето е малко по-читав, с останалите сме само за "Здравей-Здрасти". Ужасни клюкари са! Единия не спи по цяла нощ и само чака да се светне някъде лапа в нас и веднага се катери по стълбите да види кво става... Няколко пъти го хващах как наднича през прозорците - отвратително е просто, заради него си сложихме плътни щори Другите пък миналото лято, понеже отвън в двора сме си направили барбекю и се бяхме събрали една вечер цялата къща отвън, и те моля ти се в 22:00 минаха по улицата само, за да видят кво се случва в нас и защо свети навън по това време Абе ужас направо... И това всичкото като съм в къща - представям си ако съм в блок кво чудо ще е...

П.П. Нали го знаете оня лаф: "Където и да си купиш апартамент съседа с бормашината ще те намери и ще си купи съседния"
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си