- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Помощ!Спешно е плсссссс! + още нещо
Как да тълкуваме това:"Ако днес си спомним за нашите народни будители,тода означава,че сме си дали сметка сред водовъртежа на хаоса кои сме и в какво е силата ни"?
Благодаря предварително.![]()
![]()
![]()
![]()
мн съм добър с инглишът до 8 клас ако някои ми помогне с тва може да му направя домашнато по англииски![]()
Егати тъпата мисъл (поне на мен ми е тъпа) Та означава ,че примерно .. дядо ти е взел участие във войната и ти го знаеш обаче не го помниш. И сега просто си спомняш ,че дядо ти e участваl в войната и почваш едва ли не да се гордееш с него . Е така може би по ще го разбереш .![]()
Да, да... И водовъртежът на хаоса е олицетворение на това как баба е готви на дядо и ние мнол се гордеем.Първоначално написано от fibichkaa
Ако си спомним какво са ни дали народните будители това означава, че въпреки хаотичността на съвремието можем да се досетим какво можем да постигнем (взимайки пример от будителите).
Toва е баси наркоманското. Ако някой учител го е измъдрил всяка глупост ще мине за разсъждение пред него
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Наистина тези неща се тълкуват по определен начин,а авторът ако е жив си го представям как седи в стаите като дух и се смее ли смее![]()
![]()
![]()
Тълкуванията не ги е писал автора.