- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Контрацептиви
Така, става въпрос по-точно за презервативите. В последни дни ме е хванала темата и искам да опра и до вашето мнение относно безопасността. Споделете какви марки презервативи използвате, пък ако искате се обосновете защо. Или ако се забавлявате без презервативи, споделете мнението си относно темата.
Ми, да, изчерпателен съм днес.
Това е.
Ми не ползваме презервативи, нито ок...чук сме си![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
С приятеля ми не ползваме презервативи, но ако се случи да забременея, ще си го родя и двамата сме наясно с този факт.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Смело изказано.Първоначално написано от marin4itu
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Дюрекс,Марчо,ако си го поставяш правилно няма да имаш грижи.
За сериозна връзка по-добрият вариант е противозачатъчни според мен.
Ами какво лошо има? Не съм на 15 вече.. Майка ми е забременяла с мен на моите години, плюс това живея с приятеля ми. Не казвам, че изобщо не се пазим, пазим се с прекъснат полов акт, колкото може да е пазене де..Първоначално написано от GrandProtector
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Пия противозачатъчни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ефизол и ВалерианПървоначално написано от mmm_sweet
Без презерватив го правя. За сега няма фалове
durex extra safe. не експериментирам с марки и видове, защото гениколожката ми ги препоръча. на 16 съм и съм предпазлива. относно противозачатачните - след определена възраст и в сериозна връзка, мисля, че са удачно решение, но след преглед при гениколог, не става с препоръчване от приятелка или форум.
Когато не съм в овулация или около овулация обикновено го правя без ( имам доверие на партьора си ), ако съм в овулация или около нея със презерватив. Само на Durex имам вяра, но не и онея дебелите extra safe или пък jeans, love, warming тея разновидности не ме кефят. Друга марка не признавамДори и преди време един идиот като ме караше със друга марка, че му се свидеха 3,40 ( а беше заможен ) го оставих на сухо
после го зарязах нещастнкиа
Ъъъ сори отплеснах се
![]()
Браво, можеш да се чувстваш горда от себе си.Първоначално написано от DragonLady
Винаги с презерватив - в началото, в края, по време, без значение овулация или не. Не правя компромис с това.
One touch от аптеката най-често, иначе съм пробвала 5-6 вида Дюрекс и тънките Спортекс.
Не те ли е страх с One touch,то вярно,че всеки презерватив ако се сложи правилно е добър,ама знам ли,пак предпочитам ДюрексПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Хаха, на пода съм от смях.Първоначално написано от SupermenBG
![]()
На Жанин съм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не. Високите продажби на Дюрекс се дължат единствено на слава и добра реклама.Първоначално написано от nymphadora
Аха. Спортекс, например, са също толкова добри, но са бая по-евтини. Презервативите са си презервативи. Ако ги сложиш като хората, нищо им няма.Първоначално написано от PinkPan7her
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
+Първоначално написано от SisiStrange
И ако не са с изтекъл срок на годност.
А от Дурекс, познавам 2 бебета![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И аз съм по същия начин. Със здравето компромис не трябва да се прави.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Преди овулация по време на овулация няма значение винаги има презерватив. Доволна съм от Durex нямала съм случай на скъсване или нещо подобно. Допреди няколко месеца пиех противозачатъчни, но ги спрях поне тези, които пиех не ми се отразява добре пълнеех и т.н.![]()
Случвало ми се е да правя и без презерватив, но това е само скоро след края на цикъла и без да свършва вътре... По принцип предпочитам с презерватив, за да мога да се отпусна, не само да се притеснявам какво може да се случи... Противозачатъчните може и да са добър вариант понякога.. особено при нередовен цикъл, като моя, но със сигурност не са най-полезното нещо и не бих почнала да пия отново, ако наистина не ми се налага. По принцип нямам кой знае какви предпочитания към марка, но дюрекс като че ли съм използвала най-често... Друго нещо е, ако се случи да има някакъв гаф.. примерно се скъса презерватива или нещо такова.. винаги има Ескапел, които отново не са никак добър вариант, но един път, ако ти се наложи, не е чак толкова непоносима вреда. Още нещо, което е за сигурност и успокоение - да се проверява презерватива след полов акт... ( да го напълниш с вода или въздух.. )
I can feel the night beginning
separate me from the living
understanding me
after all I've seen
Това с пълненето с вода и аз го правя понякога ( един бивш ме беше научил на тоя номер ), за да съм 100% че всичко е наредПървоначално написано от Br0k3nM3L0dy
![]()
СъщотоПървоначално написано от marin4itu
![]()
И аз съм на мнение, че правилно сложен презерватив, който е в срок на годност и не е повреден, е еднакво сигурен както на Дюрекс, така и на Sure. Раздавала съм мн презервативи от типа на Sure и като ми остават 10-15, си ги използвам, до сега скъсан няма.
Иначе ползваме и Дюрекс и Спортекс.
Преди бях на противозачатъчни заради нередовен цикъл, но трябваше да ги спра, въпреки че ми се отразяваха просто перфектно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.