.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет

Контрацептиви

Така, става въпрос по-точно за презервативите. В последни дни ме е хванала темата и искам да опра и до вашето мнение относно безопасността. Споделете какви марки презервативи използвате, пък ако искате се обосновете защо. Или ако се забавлявате без презервативи, споделете мнението си относно темата.

Ми, да, изчерпателен съм днес.
    Това е.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ми не ползваме презервативи, нито ок...чук сме си

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    С приятеля ми не ползваме презервативи, но ако се случи да забременея, ще си го родя и двамата сме наясно с този факт.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    С приятеля ми не ползваме презервативи, но ако се случи да забременея, ще си го родя и двамата сме наясно с този факт.
    Смело изказано.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Супер фен Аватара на nymphadora
    Дюрекс,Марчо,ако си го поставяш правилно няма да имаш грижи.

За сериозна връзка по-добрият вариант е противозачатъчни според мен.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от GrandProtector
    Смело изказано.
    Ами какво лошо има? Не съм на 15 вече.. Майка ми е забременяла с мен на моите години, плюс това живея с приятеля ми. Не казвам, че изобщо не се пазим, пазим се с прекъснат полов акт, колкото може да е пазене де..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пия противозачатъчни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Пия противозачатъчни.
    Какви?
    |

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Пия противозачатъчни.
    Какви?
    Ефизол и Валериан

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Без презерватив го правя. За сега няма фалове

durex extra safe. не експериментирам с марки и видове, защото гениколожката ми ги препоръча. на 16 съм и съм предпазлива. относно противозачатачните - след определена възраст и в сериозна връзка, мисля, че са удачно решение, но след преглед при гениколог, не става с препоръчване от приятелка или форум.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Когато не съм в овулация или около овулация обикновено го правя без ( имам доверие на партьора си ), ако съм в овулация или около нея със презерватив. Само на Durex имам вяра, но не и онея дебелите extra safe или пък jeans, love, warming тея разновидности не ме кефят. Друга марка не признавам Дори и преди време един идиот като ме караше със друга марка, че му се свидеха 3,40 ( а беше заможен ) го оставих на сухо после го зарязах нещастнкиа Ъъъ сори отплеснах се

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Дори и преди време един идиот като ме караше със друга марка, че му се свидеха 3,40 ( а беше заможен ) го оставих на сухо после го зарязах нещастнкиа Ъъъ сори отплеснах се
    Браво, можеш да се чувстваш горда от себе си.

Винаги с презерватив - в началото, в края, по време, без значение овулация или не. Не правя компромис с това.
    One touch от аптеката най-често, иначе съм пробвала 5-6 вида Дюрекс и тънките Спортекс.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    One touch от аптеката най-често, иначе съм пробвала 5-6 вида Дюрекс и тънките Спортекс.
    Не те ли е страх с One touch,то вярно,че всеки презерватив ако се сложи правилно е добър,ама знам ли,пак предпочитам Дюрекс

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SupermenBG
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Пия противозачатъчни.
    Какви?
    Ефизол и Валериан
    Хаха, на пода съм от смях.
    На Жанин съм.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Не те ли е страх с One touch,то вярно,че всеки презерватив ако се сложи правилно е добър,ама знам ли,пак предпочитам Дюрекс
    Не. Високите продажби на Дюрекс се дължат единствено на слава и добра реклама.

Град
    София
    Аха. Спортекс, например, са също толкова добри, но са бая по-евтини. Презервативите са си презервативи. Ако ги сложиш като хората, нищо им няма.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аха. Спортекс, например, са също толкова добри, но са бая по-евтини. Презервативите са си презервативи. Ако ги сложиш като хората, нищо им няма.
    +
    И ако не са с изтекъл срок на годност.
    А от Дурекс, познавам 2 бебета

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Винаги с презерватив - в началото, в края, по време, без значение овулация или не. Не правя компромис с това.
    И аз съм по същия начин. Със здравето компромис не трябва да се прави.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен
    Град
    Шумен
    Преди овулация по време на овулация няма значение винаги има презерватив. Доволна съм от Durex нямала съм случай на скъсване или нещо подобно. Допреди няколко месеца пиех противозачатъчни, но ги спрях поне тези, които пиех не ми се отразява добре пълнеех и т.н.

Случвало ми се е да правя и без презерватив, но това е само скоро след края на цикъла и без да свършва вътре... По принцип предпочитам с презерватив, за да мога да се отпусна, не само да се притеснявам какво може да се случи... Противозачатъчните може и да са добър вариант понякога.. особено при нередовен цикъл, като моя, но със сигурност не са най-полезното нещо и не бих почнала да пия отново, ако наистина не ми се налага. По принцип нямам кой знае какви предпочитания към марка, но дюрекс като че ли съм използвала най-често... Друго нещо е, ако се случи да има някакъв гаф.. примерно се скъса презерватива или нещо такова.. винаги има Ескапел, които отново не са никак добър вариант, но един път, ако ти се наложи, не е чак толкова непоносима вреда. Още нещо, което е за сигурност и успокоение - да се проверява презерватива след полов акт... ( да го напълниш с вода или въздух.. )
    I can feel the night beginning
    separate me from the living

understanding me
    after all I've seen

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Br0k3nM3L0dy
    Случвало ми се е да правя и без презерватив, но това е само скоро след края на цикъла и без да свършва вътре... По принцип предпочитам с презерватив, за да мога да се отпусна, не само да се притеснявам какво може да се случи... Противозачатъчните може и да са добър вариант понякога.. особено при нередовен цикъл, като моя, но със сигурност не са най-полезното нещо и не бих почнала да пия отново, ако наистина не ми се налага. По принцип нямам кой знае какви предпочитания към марка, но дюрекс като че ли съм използвала най-често... Друго нещо е, ако се случи да има някакъв гаф.. примерно се скъса презерватива или нещо такова.. винаги има Ескапел, които отново не са никак добър вариант, но един път, ако ти се наложи, не е чак толкова непоносима вреда. Още нещо, което е за сигурност и успокоение - да се проверява презерватива след полов акт... ( да го напълниш с вода или въздух.. )
    Това с пълненето с вода и аз го правя понякога ( един бивш ме беше научил на тоя номер ), за да съм 100% че всичко е наред

Цитирай Първоначално написано от GrandProtector
    Смело изказано.
    Не казвам, че изобщо не се пазим, пазим се с прекъснат полов акт, колкото може да е пазене де..
    Същото

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И аз съм на мнение, че правилно сложен презерватив, който е в срок на годност и не е повреден, е еднакво сигурен както на Дюрекс, така и на Sure. Раздавала съм мн презервативи от типа на Sure и като ми остават 10-15, си ги използвам, до сега скъсан няма.

Иначе ползваме и Дюрекс и Спортекс.
    Преди бях на противозачатъчни заради нередовен цикъл, но трябваше да ги спра, въпреки че ми се отразяваха просто перфектно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си