- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 21 типа женска фиигура
Аз съм нещо средно между 2 и 3.. Ама на снимката на третия тип имам чувството, че е играл фотошопа...прекалено широка ми изглежда в дупето и бедрата..някакси неестествено широкаА иначе като точен тип и мойта фигура липсва
![]()
според мен тук са изтъкнати повече дебелите фигури и грозните фигури има само 2 по-нормални всичко останало се среща доста рядко има някои фигури дето са едно на милион, според мен телата на повечето български жени се различават от снимките след №1 и №2
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Аз съм някъде по средата на 2 и 5![]()
Иначе, да, пясъчния часовник е меко казано ужасна снимката, както и другите не са много добри, но приемат се...
Е, малко са странни, но има такива фугури, показани са най - вече от целия свят... Повечето се срещат главно в Америка или другаде... иначе в България най = често първите две...
Сигурно има още, просто исках да споделя това с вас. А наистина пясъчният часовник е под всякаква критика и не знам кой я сложи тая снимка там!!! :Д
It is a thousand pities that experience is nothing else but just a string of wrecked mistakes...
двоен?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Двойно по-голям искам да кажа.Първоначално написано от HellOfaHottie
баси отврата
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ти нямаше ли килограми за сваляне?Първоначално написано от titinkaa
Иначе съм 5
аз съм номер 4
п.п. според мен доста добре отговарят на описанията, но последните няколко ми се виждат просто дебели - 16, 17, 19 и 20 са ми напълно еднакви телосложения
Между 1 и 2 съм май. о.о
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Абе, да ти кажа, не е двойно по-голям, но си двойно по-дебела.
cyanide smells nice
Между 1 и 2![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Ей това вече беше върха на простотията.Първоначално написано от Glorybox
Иначе 2.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Първоначално написано от dream1707
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
И аз съм нещо таковаПървоначално написано от CBETO3APA
![]()
![]()
Това е супер глупост! Кой редактор ще се изразява с такива думи?!![]()
Структурите на скелетите ни са само 4(основните). Това, че хората сме с различно тегло не ни прави някакви други видове мутанти.
Утре дебеланката ще отслабне и ще стане слаба и фина. Това не означава, че си е сменила структурата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Именно. Структурата се изгражда от костите, а фигурата от мазнините и мускулите. Точно за това има различни фигуриПървоначално написано от ledenakrasota
Ако си 160см и тежиш 40кг си номер 1, ако си 50кг си номер 2 и т.н.
![]()