- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 21 типа женска фиигура
Е така де, ама то пише женска фигура... не структура...![]()
It is a thousand pities that experience is nothing else but just a string of wrecked mistakes...
Първоначално написано от zoreto
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Пясъчния часовник е ужасен, както и повечето снимки в този сайт... иначе съм нещо между Здравословно слаба(2) и Нормална фигура(14)![]()
awerw♥
+1..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Определенията са добри, но избора на снимките не ми харесва.
Няколко от момичетата имат почти еднакви телосложения, просто са в различни пози снимани.
Иначе аз най-много се доближавам до 4.
И спря да се върти за миг земята..
Интересна тема. Аз се припознах в номер 2. Същата, само че с по - голям бюст.
Моята е 2
Humans need fantasy to be human.
И на мен на снимката не ми хареса тялото., но всъщност е най-красивата фигура. Всъщност тая на снимката е памперсна.Първоначално написано от pifiella
Тия са си ебали майката. Даже и тая, която пише много фина не е фина![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
И при мен ;д Само ,че аз имам 'пищен' бюст ;дПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Женско съм ;]
Аз съм 3,но имам по-голям бюст и много по-малък ханш.
повечето са дебели![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Аз съм 2 или 14 ,не мога да определя точно.
Извинявай,обаче аз лично познавам момиче с точно такива форми и да,наистина е странно и изглежда несъразмерно,но явно същестува и такъв тип.Първоначално написано от Rebirthing
+1Първоначално написано от Rebirthing
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Не знам защо, но ми прави впечатление, че се намесваш в абсолютно всяка тема и не приемаш мнението на другите. Добре, разбрахме, че знаеш 'най = много'
Първоначално написано от Rebirthing
абе и аз щях да кажа същото като принцесата ама айде просто мнение
mom4e sam
Хората са казали, че когато няма какво умно да се каже е по-добре да се замълчиПървоначално написано от Shantia
.
Не претендирам, че знам "най-много", но определено знам достатъчно за да се изказвам само по теми по които съм компетентна. В случая, няма "мое" и "твое" мнение, има мерки и норми създадени от други хора.
Ако някой има огромното желание да влиза в спор с мен, да го направи в друга тема, не в тази или най-добре, ако толкова ви дразня, просто пропускайте постовете ми.
До тук с флуденото.
+Първоначално написано от li0n
![]()
awerw♥