Първоначално написано от
ledenakrasota
От 11-годишна какво ли не съм правила.

Първо прочетох "Тибетска книга за живота и смъртта" на Ринпоче и още няколко.

Въпреки сложната си материя ми се отдаваха повече от тогавашната българска литература в училище.
"Методът Силва", "Тайната", Джон Кехол, Луиз Хей, Робин Шарма, Абрахам и още много.
В момента съм на вълната за проекцията с Wishpin на Джон Соу.
За съжаление нямам толкова време в момента, но винаги преди лягане когато е най-тихо си медитирам.

И аз съм чел Абрахам + Кехоу + Луиз Хей. Всички са страхотни. И аз от 12 годишен почнах да чета тея работи :Д
"Техника за емоционална свобода" на Иван Петърнишки според мен много ще ти хареса
xxxbrokenhearthxxx, разбираш ли английски? Изгледай няколко клипчета в ютюб, на английски е EFT - Emotional Freedom Technique
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aQp0kA5a5OI&feature=related[/youtube]
Препоръчвам ти да го изпробваш за физическо неразположение по тялото ти някъде (примерно главоболие, болки в коляно и т.н.), защото най-лесно се вижда резултат след 1-2 серии. Ако разботиш за емоции не работи върху глобални проблеми, трябва да си много конкретна. При ТЕС раздробяваме проблемите на конкретни ситуации, в които проблемът се е проявил. Като изчистим достатъчно ситуации, проблемът изчезва - "Въпреки че изпитвам еди-ква си емоция, когато се сетя за еди-коя си ситуация, аз се приемам. нещо такова трябва да е.
Не е нужно да вярваш, че ще има ефект, независимо дали си скептик или не, тя работи ако се приложи правилно де.
ТЕС е супер гъвкава и не е задължително алгоритъма да се спазва перфектно, ако те заинтригува си купи някоя книжка, защото самия аз трудно го обяснявам.