.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

"Помощниците"

Темата...става дума за "помощниците",списания като Космополитън,Джой и т.н. ,в които има разни съвети,разни идеи,пози...Четете ли такива списания??Ползвате ли съветите?Според вас написаното вярно ли е??Правили ли сте някои от "триковете"??Доволни ли сте или за вас това е пълна простотия??

Мое мнение:
    Има някои доста оригинални неща - например свирка с газирана вода (мехурчетата създавали приятни усещания), но не винаги съм съгласна с написаното.Според мен не е чак толкова яко,колкото го описват момичето да се задоволява пред него или да си направя клипче или в стаята да сложат огромно огледало, за да се гледат.
    so sad ...

Мега фен

Re: "Помощниците"

Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    момичето да се задоволява пред него или да си направя клипче или в стаята да сложат огромно огледало, за да се гледат.
    че тва си е класика бе
    А иначе за свирката с газирана вода за сефте чувам

По темата: не чета такива глупости
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Повярвай ми, фантазиите ти ще ти свършат много повече работа. Огледалата, свирките с екстри и тн. не са измислени от Космополитан. Те идеите идват по време на самия акт или в някоя хорни вечер, когато си викаш: Ох, утре какво ще го правя... И изведнъж ти хрумва какво точно.

Преди четях такива списания, но има главно глупости и се повтарят статиите с миниатюрни промени. Вече не се занимавам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не ги чета тея глупости. Имам си достатъчно голямо и богато въображение, за щурите идей в секса и не само

anonymous708973
    Guest
    Чета ги, кефят ме, пробвам ги, ако не ги забравя, както обикновено става. По време на секс изключвам, съсредоточавам се изцяло върху човека до себе си, не помня някакви си редове... правя, каквото ми идва отвътре.

Но трябва да отбележа, че подготвеността ми по сексуална тематика дойде основно от тези списания - оралната любов, очакванията и прочее. Полезни неща се пишат.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Чела съм, но не съм изпробвала. Щото не звучи атрактивно.

От нета съм изпробвала разни работи, различни от тези, написани в списанията.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на dami666
    Чета ги,понякога има готини трикчета.Пък и тия списания са супер за губене на време.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на djipsito
    Много рядко се случва да ги чета. Някой път пише интересни и смешни неща, главно заради тва ги разлиствам, иначее... повечето работи ми се струват като някъв измислен филм.. Как ще се тъпча с шоколад пред телевизора, когато са ме зарязали или как мога да ходя със зелено лице без някой да ме гледа странно... бла бла бла

Пишат така все едно си депресирана самосъжаляваща се кифла, на която някой не е обърнал внимание... Тва по-скоро ме дразни, отколкото да ми е интересно...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Списания не чета, но в интернет съм попадала на такива сайтове от рода на розали или космополитан.. или пък някаква друга измислица.
    Има неща, с които човек може да си убие времето, но се срещат много рядко. Повечето неща, които се пишат на мен ми звучат абсурдно и банално. Чела съм какви ли не глупости.
    И спря да се върти за миг земята..

Редовно си взимам JOY, но не заради тези статии специално.
    Плюс това момчета са ми казвали, че написаното е пълна
    глупост и по никакъв начин не биха се изкефили на тия
    "трикчета".
    Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
    out beauty's greatness, grandeur and presence.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Като цяло има интересни неща, до колко са полезни не знам. Чета само сайтовете, списания не си купувам. Но има и сташно глупави неща, тази http://www.cosmopolitan.bg/cosmo-zap...raznuvash.html статия направо ме повърка от смях... Дали наистина има хора, които "празнуват" такива неща?

П.С. Хубаво е и да се четат мъжки списания, така човек е наясно и със двете страни на нещата

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не,не чета такива списания

Преди 2-3 години много ги четях и основните ми знания на сексуална тематика ги придобих от там

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не ги чета специално заради тези рубрики, но се случва и там да погледна.
    За свирката с кубчета лед съм съгласна. За огромното огледало също, но за това с мастурбирането...
    +1

Интересни са ми, чета ги често, но за занимавка. Не бих искала да черпя идеи за личния си живот от списания. Трябва да съм го закъсала. Всичко съм научила от личен опит.

Както казваше бившият ми шеф *Това е пълньй гавно"!
    Всичката тази информация можеш да си я набавиш от интернет, от някоя приятелка или ... просто трябва да се развихриш с въображението си ...
    Свирка с газирана вода - докато го направиш 10 пъти ще се олееш, а пък момчето на дали ще усети нещо по-хубаво тъй като само топлината на устната кухина възбужда ...а студена газирана вода не се връзва

В "Космо" бях чел някакви глупости от сорта на *вземете хавлиена кърпа и я потопете в топла вода, после хванете члена с нея и....* WTF

Цитирай Първоначално написано от nohuty

В "Космо" бях чел някакви глупости от сорта на *вземете хавлиена кърпа и я потопете в топла вода, после хванете члена с нея и....* WTF
    Де да беше само това. Аз четох как няк'ва се възбуждала да я пляскат с шпатула

Абсурден ми се стори и съветът да сме редували топла напитка със студена при свирка. Аз ще духам ли или ще си пия кафето??

Е, има и верни неща, но не това е мястото, от което трябва да се научат. Око да види, ръка да пипне

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от nohuty

Де да беше само това. Аз четох как няк'ва се възбуждала да я пляскат с шпатула

Абсурден ми се стори и съветът да сме редували топла напитка със студена при свирка. Аз ще духам ли или ще си пия кафето??

Е, има и верни неща, но не това е мястото, от което трябва да се научат. Око да види, ръка да пипне
    най-добре е каквото ти хрумне в леглото - да си го опиташ.Сам ще знаеш дали ти харесва...

Най-фрапантното нещо за самозадоволяване което съм чел е когато мъжа е във ваната, да си намери от някъде муха на която да махне крилата *за да не избяга* и да си я сложи на главичката на члена, след което ... не мога !!!!

^ О, господи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си