.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от trevomanchety Виж мнението
    предпочитам да си тренирам отколкото да се тъпча с мазни работи и т.н. ...
    За теб само тези две крайности ли съществуват? А не може ли едно момиче да е фино, нежно, НЕтъпчещо се с мазни работи, изглеждащо добре и имащо характера, подходящ за едно момиче, за една жена?

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Някакъв спор се заражда, усещам. И двете бягате в крайностите, а в същото време се упреквате. Та само ще допълня някои нещенца.. Не може ли дадено момиче да си притежава характера на жена, силна по характер, включително с финността, ефирността и тн. качествата, които се предполага, че трябва да притежава едно момиче/жена независимо какъв спорт тренира или изобщо, ако тренира.. Това са си съвсем нормални неща. Силният характер, да, изгражда се може би от спорта, но има много момичета със силен характер, които не тренират/тренират нещо по-"дамско".. Или не може ли момиче, което тренира кикбокс, в случая, да е финно, нежно и красиво? В крайна сметка, това са риторични въпроси, всичко стига до характера и личността на момичето.. Няма нужда от пораждане на спор ^^

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ЯЯЯЯ ги глейте тях :О Айде в кухнята !
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Тихичко.

zehn bukwi

Мега фен Аватара на Chacho
    Мен пък доста ме привличат мъжки момичета по характер. По-непокорни са, не цепят басмата на никой и ме гъделичка отвътре аз да съм този, с когото биха се съобразявали. Визията да е женствена разбира се, но характерът не чак толкова. Доста неща бих сторил на момиче в ръкавици.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    чачо знаеш как е, по нежните момчета харесват по яки момичета
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си