- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Момичета трениращи Kick Box ??
Някакъв спор се заражда, усещам. И двете бягате в крайностите, а в същото време се упреквате. Та само ще допълня някои нещенца.. Не може ли дадено момиче да си притежава характера на жена, силна по характер, включително с финността, ефирността и тн. качествата, които се предполага, че трябва да притежава едно момиче/жена независимо какъв спорт тренира или изобщо, ако тренира.. Това са си съвсем нормални неща. Силният характер, да, изгражда се може би от спорта, но има много момичета със силен характер, които не тренират/тренират нещо по-"дамско".. Или не може ли момиче, което тренира кикбокс, в случая, да е финно, нежно и красиво? В крайна сметка, това са риторични въпроси, всичко стига до характера и личността на момичето.. Няма нужда от пораждане на спор ^^
ЯЯЯЯ ги глейте тях :О Айде в кухнята !![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тихичко.
zehn bukwi
Мен пък доста ме привличат мъжки момичета по характер. По-непокорни са, не цепят басмата на никой и ме гъделичка отвътре аз да съм този, с когото биха се съобразявали. Визията да е женствена разбира се, но характерът не чак толкова. Доста неща бих сторил на момиче в ръкавици.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
чачо знаеш как е, по нежните момчета харесват по яки момичета![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek