- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Момичета трениращи Kick Box ??
Въпроса е към момчетата главно ... Допадат ли ви момичета които тренират кик бокс ако не то какъв спорт ?
Зависи как изглежда на някои се отразява добре, а на други не.
Първоначално написано от GreatMu
![]()
![]()
![]()
Only God Can Judge Me !
кикбокса е спорт като всички останали ,но само за протокола ,на английски се пише kickboxing![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Като че ли повечето просто се стягат от него, но не смятам, че някое момче с по-малка ръка и което можеш да набиеш ще те хареса![]()
аз лично много си падам по такива момичета харесвам ги да са силни и да знам че за изградили характер на боец искам да знам че когато се сбия на улицата няма да запищят а ще скочат заедно с мен) малко психарски прозвуча ама това е моя идеал за жена кво да се прави всеки с вкуса си
)))
За стягане на тялото и да,тъй като почти няма момичета които да тренират кикбокс и да са отпуснати, но ако започне да си мени характера с времето, да става буйна и да става мъжкарана.. просто ужас.. това е мое мнение,аз мразя жени мъжкарани.. но ако става въпрос за поддържане на тялото и трениране за удоволствие съм ЗА.
Спортистка винагие по-добре, от някоя, дето ми изяжда вафлите. И въпреки това гледай да не ти повлияе много на самочувствието. Това което мразим са надувки, били те хубави или грозни. Просто си бъди нормален човек. Браво, че тренираш, това възпитава дисциплината, а такива момичетаняма много.
допадат ми и още как моите любимки , да ме разбират защо се бия
също така и гимнастички много са ми присърце
;ддддддПървоначално написано от GreatMu
![]()
![]()
Ъм,аз съм момиче,почти на 15 и искам да попитам къде във Варна мога да тренирам бокс? Има ли въобще такова място?
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Както казаха е по-добре отколкото някоя дето ти изяжда вафлите![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Хах аз съм момче почти на 15 от ВарнаПървоначално написано от wonderfulife
Ако искаш да упражним креватния секс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В кръга на шегата разбира се..
Иначе за бокс мисля, че в Спартак има ?
![]()
Only God Can Judge Me !
обичааам
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
Ъъм,не съм тренирала преди , а искам първата тренировка да бъде специална ;DDDDПървоначално написано от alexchyyyyy
![]()
Може ли да ми кажеш малко повече за залата в Спартак?
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
кажи кой квартал си и ще ти обясня за всички опцииПървоначално написано от wonderfulife
иначе по темата-не ме кефят мъжкарани и някак си ми е гадно момиче да се занимава с боен спорт (особено карате) иначе си зависи изцяло от човека, ня някои им се отразява добре ;]
ако искаш спорт който наистина ти дава + пред мъжете-гимнастика, спортни танци и т.н. като цяло аз поне харесвам гъвкави момичета а и ако знам че може да спретне стриптиз на ниво...![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Не. Това не е женски спорт, силните жени ме отвращават.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Вдигам стари теми, ама ми е тъпо.. Та, тренирай си, какво изобщо ти пука какво харесват момчетата, кефиш ли се на кикбокса? Тренирай.![]()
^Отвращават го 'щот го е страх, че ще го набият.![]()
Да живее матриархата!
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
^Ми знаем си го. На трона!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Хаха благодаря за мненията всъщност беше като анкетапредпочитам да си тренирам отколкото да се тъпча с мазни работи и т.н. и това че едно момиче се занимава с груб спорт не означава , че е мъжкарана и всички тея глупости които някои написаха! От спорта изградих характер и не съм лигава като повечето момичета просто от спорта се изгражда характер и аз няма да спра да си тренирам
)