- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изхлузен презерватив - > филми
гледам най-невероятни въпроси се задават тук, та реших и аз да споделя мъките си.
най-напред искам да питам мацките: как си изчислявате овулацията?
и към всички : имах една кофти случка, с любовчето правихме секс, но презервативът се изхлузи и остана в мен. беше свършил ПРЕДИ това, в друг акт.
изчела съм всичко възможно по темата, не ме обвинявайте,че съм на 13, просто съм филмирана и имам нужда от още мнения - има ли риск?
Верно ли си на 13?!![]()
"не ме обвинявайте,че съм на 13" ...Първоначално написано от IceIceGirl
момиче,много си противоречиш...
|
![]()
Овулация може да изчисли с точност само при редовен цикъл с помоща на овулационни календари от сорта на този:
http://www.surecheck.info/clogin.php
Относно фала, който е станал дори и да си била в овулация, след като не е свършвал не мисля, че е станала белята.
само превантивно казах да не ме обвинявате, тва имах предвид ;д както и да е, годините нямат значение.
мерси на DragonLady, ще се занимая с туй календарче![]()
Сега ще цитирам едно мнение на колежката miminko, което накрая ще взема да си го сложа в подписа:
Окей, тая част с теста ще е за след седмица-две, но принципно това е идеята.Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Щом не те притеснява малкият му размер(друга причина да се изхлузи докато свършва няма) ви пожелавам щастлив живот и много деца.
Първоначално написано от torVPN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..