.
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    От Варна съм.
    Като цяло ще се надявам да има сняг/задръстване и да минат по-бързо тея 50мин. Че този изпит точно най ме притеснява.
    Вярвай ми.. при самото кормуване ще ти се стори, че времето минава супер бързо, но виж.. 25мин (минимум) за изпита ми се струват цяла вечност..
    Ако беше от София, щях да ти препоръчам веднага моя инструктор.

П.П. МноЛ задълбахте бе..

Така.. въпрос..
    Когато си на кръстовище и си с предимство и завиваш наляво.. имаш светофар със стрелкичка само за завиване наляво и не трябва да пускаш насрещно движещите се, нали? Т.е. то и на тях в този момент ще им е червено? И съответно когато съм без предимство, ги пускам..?
    И като цяло.. какви са възможните други варианти за завиване наляво на кръстовище, което е със светофари и знаци за предимство.. друго? Когато няма знаци и светофари, ясно, пускам дясностоящите, те пускат своите дясностоящи и така..
    А нещо по-особено за Т-образните кръстовища?

Ох.. толкова ги решавах тия листовки, сега пак да ми се наложи, пак ще ги реша по въпросите за тея предимства, ама едно е на картинка, друго е в реални условия..
    Последно редактирано от ShtrudeL : 10-27-2014 на 15:06
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си