.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    МожеШ. Сега. Не, когато си бил още преди книжка, хайде да не си говорим глупости.
    Аз съм се упражнявала точно на полигон, от един момент нататък, при паркиране назад е напълно нормално да не вижда шишетата, освен ако не си наклони огледалата надолу, който пък - както вече казах - е пълна загуба на време за градски условия. Шишетата са в пъти по-ниски от колите - следователно, няма да й се налага да използва нещо такова като ориентир, когато вече кара. Защо да си го прави в пъти по-трудно, като и без това ще се научи с времето и опита?
    Ще й се налага, когато няма коли за ориентир, но има маркировка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ще й се налага, когато няма коли за ориентир, но има маркировка.
    И кога е това по-точно? Щото бая съм джиткала из Пловдив - ако паркингът е празен, все ще се наместиш в мястото - и няма да е фатално да си 2 см навън, при това даже ще можеш напред да си паркираш. Обикновено баш по коли се налага да се ориентираш

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И кога е това по-точно? Щото бая съм джиткала из Пловдив - ако паркингът е празен, все ще се наместиш в мястото - и няма да е фатално да си 2 см навън, при това даже ще можеш напред да си паркираш. Обикновено баш по коли се налага да се ориентираш
    Хахах, за нещастие, доста "хора"/жени/ мислят така...
    Тези маркировки са за това, за да ги спазваш, независимо има ли коли или няма, щото в следващия момент идва някой друг, който ще-не ще се съобразява с твоето криво паркиране...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си